Metatron


 JOUW BERICHT

Wanneer Metatron naar je toe komt, is dat omdat je deel uitmaakt van een krachtige verschuiving die zich tijdens je leven op aarde ontvouwt, dus ga door, blijf doorgaan en geef niet op. Er is een heilige brug van licht tussen hemel en aarde, en die brug ben jij. Je leven is niet toevallig of per ongeluk gebeurd; je bent gekozen. Het goddelijke heeft jullie gerekruteerd om een ​​grote missie te vervullen die genezing en verandering op planeet Aarde zal brengen. Misschien heb je het gevoel dat je in een achtbaan zit en weet je niet zeker of je door moet gaan of niet, maar er vindt een karmische afstemming plaats en daarom is wat je nu tegenkomt en doorzet absoluut in lijn met jouw missie. Energetisch is er een opruimproces gaande, dus het kan een beetje rommelig of overweldigend aanvoelen, maar vertrouw erop dat je op de goede weg bent en dat je engelenteam jou en je missie ondersteunt.

Als je klaar bent om de volgende stap op je spirituele pad te zetten, laat het de engelen dan luid en duidelijk weten en zij zullen de weg gaan wijzen, als een spirituele GPS van binnenuit. Je hebt een roeping. Antwoorden. De aarde heeft je nodig!

UITGEBREID BERICHT
Metatron, ‘The Throne Next to God’, zou een van de jongste aartsengelen zijn, samen met zijn tweelingbroer Sandalphon. Kabbalistische teksten ondersteunen het idee dat hij ooit op aarde leefde als Henoch, een profeet en de overgrootvader van Noach. Als engel leidt Metatron dit tijdperk. Deze krachtige aartsengel bestuurt de heilige wetenschappen, helpt ons de onderlinge verbondenheid van alle dingen te begrijpen en ondersteunt ons nu we een tijdperk van bewustzijn en groei ingaan.


KUNSTENAAR: Jennifer Hawkyard

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final