EEN STILLE INVASIE

 EEN STILLE INVASIE..

"Op het oppervlak van de aarde, op dit moment, zijn er oorlogen en geweld en alles lijkt zwart. Maar tegelijkertijd gebeurt er iets stil, kalm en verborgen en worden bepaalde mensen geroepen naar een hoger Licht. Een stille revolutie vestigt zich van binnenuit. Van onder naar boven. Het is een wereldwijde operatie. Een spirituele samenzwering. Er zijn cellen van deze operatie in elke natie op de planeet. U zult ons niet op tv bekijken, onze woorden niet horen op de radio of over ons lezen in de kranten.
We zoeken de glorie niet. We dragen geen uniform. Wij zijn er in verschillende vormen en maten. We hebben verschillende gewoontes en kleuren. De meeste werken anoniem. Rustig werken we buiten het toneel in elke cultuur en plaats ter wereld. In de grote en kleine steden, in hun bergen en dalen. Op de boerderijen, dorpen, stammen en afgelegen eilanden. Misschien kom je ons op straat tegen. En ze snapt het niet eens... We zijn nog steeds undercover. We blijven achter de schermen. En het maakt ons niet uit wie de eer krijgt voor het resultaat, en ja, we krijgen de klus geklaard.
Af en toe ontmoeten we elkaar op straat. We wisselen blikken uit en gaan onze weg. Overdag vermommen velen zich als hun normale baan. Maar 's nachts, achter ons uiterlijk, begint het echte werk. Sommigen die het werk kennen noemen ons "Het Leger van Bewustzijn".
Langzaam bouwen we aan een nieuwe wereld, met de kracht van ons hart en geest. We gaan verder met plezier en passie. Onze orders komen naar ons vanuit Centrale en Spirituele Intelligentie.
We gooien zachte liefdesbommen zonder dat iemand het merkt: gedichten, knuffels, liedjes, foto's, films, lieve woorden, meditaties en gebeden, dansen, sociaal activisme, websites, blogs, daden van vriendelijkheid.
De wereld heeft meer liefde nodig! We drukken ons op een unieke en persoonlijke manier uit, met onze talenten en gaven. De verandering zijn die we willen zien in de wereld. Dit is de kracht die onze harten beweegt. We weten dat dit de enige manier is om de transformatie te laten gebeuren. We weten dat we in stilte en nederigheid de kracht van alle oceanen samen zullen hebben.
Ons werk is traag en nauwgezet zoals in de bergformatie. Liefde zal de 21ste eeuwse religie zijn. Geen voorwaarden voor een diploma. Zonder buitengewone kennis te vereisen voor uw begrip. Omdat het geboren is uit de intelligentie van het hart, voor eeuwig verborgen in de evolutionaire pols van ieder mens.
Wees de verandering die je wilt zien gebeuren in de wereld. Niemand kan dit werk voor jou doen. Wij zijn aan het werven . Misschien doe je wel mee of misschien ben je al lid geworden.
Iedereen is welkom. De deur staat open! !
šŸ–Š️Emmanuel

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final