Dagkaart uit Heksen orakel


Toverstok - Focus
Veel heksen van de oude stempel gruwen ervan, maar binnen de wicca en de moderne hekserij is het een veel gebruikt instrument bij rituelen en ceremonies: de toverstok.
Hoewel het gebruik van een toverstok binnen de hekserij zowel aanhangers als critici kent, leidt het geen twijfel dat een toverstok een belangrijk instrument is dat al sinds het begin der tijden in veel culturen gebruikt wordt. Ook in de hekserij worden toverstokken (of toverstaffen) al eeuwenlang gebruikt.
Een toverstok is een geleider van energie. Binnen de hekserij worden ze gebruikt om energie te sturen zodat die terecht komt waar het moet zijn.
In het trekken van deze kaart kun je een aanmoediging zien om je aandacht te richten op de dingen die je wilt bereiken, niet op de dingen die je niet wilt. Positieve focus is het instrument dat je kan helpen je doel te realiseren.
Je hebt misschien de neiging om mogelijke problemen die je onderweg tegen kunt komen al te benoemen voor jezelf. Doe dat niet. Door je aandacht op mogelijke problemen te richten, maak je dat soort problemen als het ware wakker. Daardoor wordt de kans dat die problemen zich voordoen alleen maar groter.
Wees dus waakzaam op de kant die je gedachten je uittrekken en stuur je gedachten de positieve kant uit. Als je een tijdje bewust je gedachten observeert, merk je dat je eenvoudig in staat bent om je gedachten te veranderen.
Liefdevolle aandacht op de dingen die je wƩl wilt. Dat is een vorm van gebundelde energie die je kans op succes aanzienlijk meer kracht geeft.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final