ZIJN IS GENOEG

ZIJN IS GENOEG

Alles dat je nodig hebt om in de hogere dimensie te zijn heb je bij je geboorte meegekregen. Je bewustzijn, DNA, cellen, Innate (Intelligente Lichaam), kortom jij bent er mee geprogrammeerd. Het enige dat je hoeft te doen is het je herinneren. Hoe doe je dat dan?

Door meditatie! Je hebt voor een meditatie niet meer nodig dan innerlijke rust, stilte en concentratie zodat de stem/ stemmen van je helpers en begeleiders je kunnen vertellen wat in jou verborgen is. Elke cel – en dat zijn triljoenen – van je lichaam is afkomstig uit de Creatieve Bron en bevat het oerlicht en de oerliefde uit de Bron. Je bewustzijn is verbonden met de Creatieve Bron.

Je bent eeuwig, het leven sterft niet, alleen de vorm waarin het leven zich bevindt. Je bent eeuwig en onsterfelijk. Je hebt eeuwigdurend perspectief – leven na leven na leven na leven. En in elk leven opent zich jouw bewustzijn meer en meer. Maar, je huidige leven is bijzonder, je bent hier niet zomaar maar met een reden. In dit specifieke leven gebeurt er iets speciaals, in dit leven is de Aarde geĆ«volueerd naar een hogere dimensie en jij als Aardebewoner bent medereiziger met de grote Moeder.

En de Aarde schudt alles van de lagere dimensie van zich af, alles met een lage trilling verdwijnt, lost op in het niets. Deze kennis, dit innerlijk weten, is in jouw levensplan opgenomen. Je ziel weet het, je Innate, DNA, cellen en Akasha weten dit. Je weet dingen zonder dat je weet hoe je het weet. Je voelt het gewoon en je hebt geen enkele twijfel en je hebt geen bewijs nodig.

Je ziel weet alles vanuit de Creatieve Bron. Mediteer, praat met God, met je cellen, met Innate. Vul je Lichtlichaam – je Merkaba – met het Licht en de Liefde van de Creatieve Bron. Meer hoef je niet te doen, want dit is wat en wie je bent. Zijn is genoeg.

De Blue Spirits door Pyts Boschma

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final