Dagkaart uit Sjamaans Spiegel orakel


Boodschap
**Oude wijsheid - **Als laatste kaart van de eerste serie in dit orakel wordt de reis van de ziel van elk individu in een groter kader geplaatst. Laat deze kaart je stimuleren om je opnieuw te verdiepen in ouder wijsheid. Je leeft in een rijke wereld volgeschiedenis, wijsheid en bijzonder plaatsen die uit de wereldculturen zijn voortgekomen. Het komt vaak voor dat er één specifieke cultuur is, waar iemand zich toe aangetrokken voelt.
Misschien is dat bij jou ook het geval. Verdiep je eens verder in de cultuur van je keuze en ga naar een goede boekhandel of bibliotheek. Laat je leiden door je gevoel en kies die boeken uit die goed voelen. dat kan op esoterisch of religieus gebied zijn of het kan over reizen of bijzondere plaatsen gaan. Misschien maak jij contact met oude wijsheid via kunstvoorwerpen, een museum, internet of een reisfolder. Je voorkeur voor bepaalde wijsheid kan ontstaan zijn door een vorig leven. Het kan zijn dat de informatie je heel bekend voorkomt.
**Reïncarnatie - **Meer dan de helft van de wereldbevolking gelooft in reïncarnatie. Het is goed mogelijk dat je een bepaalde binding voelt met een andere cultuur vanuit een vorig leven, waarin jij in die cultuur hebt geleefd. Dit kan een negatieve binding zijn of een positieve. Misschien heb je nog iets af te maken of zal er oude kennis uit dat vroegere leven bij je naar boven komen, die je nu kunt gebruiken. Let op je dromen en laat jouw intuïtie je leiden. Wij reizen tegenwoordig naar allerlei landen op de wereld, het is geen toeval dat je op bepaalde plaatsen belandt en er naartoe getrokken wordt.
**Reizen - **De wereld ligt voor je open! Deze kaart nodigt uit om op reis te gaan. Laat een oud verlangen of je intuïtie je helpen bij het bepalen van je keuze. Voel met je verborgen antennes wat werkelijk de moeite waar is om te bezoeken. Wil jij perse naar een klooster in de woestijn of naar een bepaalde landstreek die niet tot de populaire vakantiebestemmingen behoort, laat je dan niet tegenhouden. Juist met die plek waar jij naartoe getrokken wordt, heb jij waarschijnlijk een oude connectie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final