Een vreemde manier om liefde te vinden


 De mooie Vanessa Shotworth werd buitengewoon ongelukkig gemaakt door de manier waarop ze door haar stiefmoeder werd behandeld terwijl haar geliefde vader met zijn regiment in India was.

Toen ze te laat was voor het ontbijt omdat ze op een mooie zomerochtend had gereden, werd ze door haar stiefmoeder vernederd door te horen dat ze de keukenvloer moest schrobben, anders krijgt ze niets te eten.
Vanessa besloot toen te vluchten naar haar familieleden in het noorden van Engeland, nadat ze de hulp had ingeroepen van de trouwe familiebutler Bates.
Ze vertrekt op haar geliefde paard, Simson, en is nog niet ver weg als ze in een bos een groep struikrovers tegenkomt die zich klaarmaken voor hun avondmaal.
Aanvankelijk was ze bang, maar de hoofdovervaller, die welbespraakt was en duidelijk een goede opleiding had genoten, bood aan haar te vergezellen op haar reis naar het noorden en ervoor te zorgen dat haar niets overkwam.
Toen ze in de buurt van het landgoed van de markies van Westfield waren, vertelde de hoofdovervaller Vanessa dat de markies op zoek was naar een gouvernante voor zijn zeer moeilijke nichtje van twaalf, die onmogelijk les kon geven en eerdere gouvernantes wanhopig waren vertrokken na een ruzie. zeer korte tijd in de baan.
Hoe Vanessa de positie als gouvernante van Westfield Castle veiligstelt zonder referenties.
En hoe ze het lastige nichtje met charme en subtiliteit weet te temmen en haar aanzet tot paardrijden en dansen.
En wat er gebeurt als Vanessa's wrede stiefmoeder haar uiteindelijk inhaalt.
En hoe onverwachts ze liefde vindt op wat alleen maar als een vreemde manier kan worden omschreven, wordt allemaal verteld in deze ongewone romance van BARBARA CARTLAND.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final