Moederschap


Moederschap is niet makkelijk, een moeder is niet perfect, níémánd is perfect by the way....
Als een moeder zegt dat ze moe is, meent ze het gewoon, ze heeft niet gezegd dat ze haar kinderen zou verlaten, vergeten dat ze bestaan en van huis weglopen.
Wanneer een moeder zegt dat ze tijd voor zichzelf nodig heeft, is dit precies wat ze bedoelt, ze zei niet dat ze spijt had dat ze moeder werd, noch dat het moederschap haar grootste fout is.
Wanneer een moeder zegt dat ze hulp nodig heeft, is dit letterlijk wat ze bedoelt, ze heeft niet gezegd dat ze niet in staat is om haar verantwoordelijkheden te vervullen.
Als een moeder zegt dat ze met haar vrienden uit wil gaan, is dit wat ze echt bedoelt, ze zei niet dat ze het moederschap haatte en dat ze terug wilde gaan naar het single zijn.
Als mama zegt dat ze bang en bezorgd is, is dit letterlijk wat ze bedoelt,
Ze zei niet dat ze zou verdwijnen en de problemen van haar huis zou toegeven.
Wanneer je een moeder hoort schreeuwen of ziet dat ze nerveus is, is ze niet gek, dat betekent niet dat ze altijd zo is of dat ze niet van haar kinderen houdt maar dat ze 400 keer rustig sprak voordat ze schreeuwde en dat er een geheel is scenario waar je niets vanaf weet.
Het is natuurlijk dat we geen redenen bedenken om anderen te beoordelen
Om nog maar te zwijgen van een moeder die de hele dag alleen staat, alle dagen, alle keren haar persoonlijke leven opgeeft voor het leven van een ander wezen, een ander wezen die geloofde dat zijn leven veel belangrijker was dan het hare ❤️
Niemand kan achterlaten, doneren en toegeven als een moeder 🙏
Moeders moeten meer begrepen worden, we moeten minder letterlijk de schuld krijgen ❤️

Bron: onbekend

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final