Dagkaart uit Het Orakel van de Lichtwerkers


Uw hart is niet alleen in staat om liefde te geven en ontvangen, maar ook om contact te maken met een groot netwerk van wezens die resoneren in de hoogste frequenties van goddelijke liefde. Via het hart kunt u informatie en begeleiding ontvangen van netwerken van licht die ons universum vullen. Als u leert uw hart open te stellen voor deze boodschappen, dan zal uw vermogen om op een liefdevolle manier te werken met groepsbewustzijn toenemen. U zult op een liefdevolle manier de mensheid raken, het collectief beïnvloeden in plaats van de lagere frequenties van het collectief toe te staan u te overweldigen.

Over deze kaart:
Werken met groepsenergie is een grote stap op het spirituele pad, met risico's, maar ook met als grote beloning een versterking van het manifesteren van uw levensmissie. Het risico met groepsenergie wordt kleiner als u het benadert vanuit het hart in plaats van het hoofd. De geest kan een standpunt aanvoeren en dan direct daarna - en overtuigend! - het tegendeel aanvoeren. Het hart voelt echter of iets resoneert of niet - of daar nu een logische verklaring voor is of niet. De geest kan worden verleid door mensen die u vertellen dat zij veel spirituele kracht hebben. Maar dit zal direct intuïtieve 'belletjes' doen rinkelen in uw hart, want mensen met echte kracht hoeven u daar niet van te overtuigen.

Het hart is de sleutel tot het bepalen of u uw loyaliteit aanbiedt. Als u loyaliteit aanbiedt aan het groepsbewustzijn dat onvoorwaardelijk van u houdt, voelt uw hart zich veilig, geliefd en weet het innerlijk dat de groep goed is voor u - of die groep nu bestaat op aarde of in een spirituele dimensie. Zolang de groep u leven geeft, uw horizon verbreedt, uw waarheden voedt en u stimuleert om te leven volgens uw bestemming is hij goed voor u. Als u deze positieve effecten niet ervaart, als u zich uitgeput of verward voelt of her gevoel hebt dat uw problemen niet worden opgelost door het werken met deze groep, luister dan goed naar uw hart en vraag of dit wel de juiste plek is voor u.

Het is belangrijk om ook te werken met groepen die u ten dienste kunt zijn. Hoewel u misschien houdt van uw familie is dit bijvoorbeeld misschien niet de groep die u het meest van dienst kunt zijn. Misschien zitten de mensen die openstaan en bereid en ontvankelijk zijn voor uw spirituele gaven buiten uw familie. Misschien kan uw familie spiritueel profiteren van u in de rol van moeder, of zoon, of dochter, maar niet in de rol van spirituele mentor.

Aan de andere kant kunnen sommige groepen mensen zich misschien voeden met u, maar Ieren ze daardoor niet om het zelf te doen. Zij willen misschien dat u die mensen de antwoorden op hun problemen geeft. Ze zijn misschien niet bereid om het vertrouwen, de moed, het geloof en de kracht te ontwikkelen die nodig zijn om de verantwoording te nemen voor hun eigen relatie met het universum - wat nodig is om hen te laten groeien in zielswijsheid door hun levenservaringen. Uw hart kan u ertoe brengen om uw diensten aan dergelijke mensen in te trekken, omdat u van hen houdt en wilt dat ze groeien.

Uw hart zal u leiden om op verschillende manieren te werken met verschillende mensen. Misschien wordt u geleid om hobby's en interesses te onderzoeken die u leiden naar de volgende groep mensen die uw aanwezigheid kan gebruiken. Het hart zal u ook leiden als het tijd is om verder te gaan. De overdracht via het hart geeft een eerlijke evaluatie van de interactie van uw frequentie met de frequentie van een groep. Wordt die samen hoger? Dan is dit een spiritueel constructieve connectie. Wordt die lager? Dat is niet zo nuttig. Het hart geeft u de kracht om te weren wanneer u moet werken met anderen, hoelang en op welke manier. Vertrouw daarop! Hoe meer u doet, hoe meer groepen uw wereld binnen kunnen komen die goed zijn voor u en de planeet.

Aanroeping:
Ik ben nu dankbaar voor de overdracht via het hart die me met universele liefde leidt naar het groepsbewustzijn dat het beste is voor het grootste goed en mijn eigen goddelijke bestemming. Ik vraag om bescherming, inzicht, duidelijk weten en duidelijk voelen om me te begeleiden door de vele groepen mensen van wie ik zal houden en met wie ik spiritueel zal werken in dit leven. Moge al mijn betrokkenheid bij groepen constructief zijn. Mogen liefde, licht en kracht in mij op de aarde toenemen door al het groepswerk, gezegend door genade. Mogen de onvoorwaardelijke geliefden alle groepsinspanningen helpen om spiritueel succes te hebben. Door mijn eigen vrije wil, amen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final