HET PAD VAN DE GODEN


 ~ HET PAD VAN DE GODEN ~



Vandaag ben je met deze kaart op het Pad van de Goden gebracht. Binnen deze vallei worden bijeenkomsten gehouden waar beslissingen en ideeën worden besproken en gedebatteerd totdat er conclusies worden getrokken en nieuwe verwondering de wereld van de mens binnendringt - of achter de sluier blijft, verborgen op deze bange plek.

Als u nu aan het beslissen bent of u verder wilt gaan met een nieuw project of een nieuwe onderneming, waarbij u een nauwere relatie met iemand anders kunt aangaan, zal deze verbinding gezegend worden door deze goden die over zulke dingen waken.

Er is een kleine goddelijke tussenkomst op uw pad gebracht door uw liefdevolle Bewakers, en het creatieve proces zal worden aangedreven door momenten van pure inspiratie, waarin ideeën die in deze andere wereld zijn geboren, naar u toe zullen komen voor hun overgang naar realiteit.

Aard alles wat je doet. Aard de energieën die door je heen stromen, maak onderweg vrienden en verwelkom een ​​bondgenoot bij je zoektocht. Bespreek en leer, deel ideeën en vraag je af hoe je het ingebeelde in het mogelijke kunt vertalen.

Zoals altijd ben je vrij om te kiezen of dit deel van jou zal zijn, maar wanneer de tijd daar is en de mogelijkheid nadert, zal deze energie uit de verborgen werelden er zijn om je te ondersteunen terwijl je eraan werkt om deze prachtige energie naar voren te brengen in de wereld van mensen, en degenen die jullie deze missie hebben gestuurd zullen blij zijn als jullie slagen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final