Engelen Boodschap


Er verandert zoveel in korte tijd. Mits je het toelaat. Als je het oude loslaat, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten. Het oude moet eerst volledig worden vrij gelaten voordat het nieuwe zich kan manifesteren. Je dromen worden echt werkelijkheid. Zolang je gelooft in Jezelf. Blijf positief. Volg je Innerlijke stem. Wat je zoekt, is het antwoord op onvoorwaardelijke Liefde. De wintermaanden nodigen je uit om naar binnen te keren. Liefde is op dit moment echt in overvloed om je heen. Je hoeft er niet naar te zoeken.

Door liefdevolle gedachten uit te zenden, trek je Liefde aan. Het antwoord op je vraag ligt geborgen in je zachte Hart. Volg je ware verlangens. Neem ze in vertrouwen aan. Al kun je niet altijd even helder zien hoe de toekomst eindigt. Blijf eerlijk tegen Jezelf. Je beschikt over de Kracht om deze ingewikkelde situatie op te lossen. Maak gebruik van de kwaliteiten, die je in het verleden al veelvuldig hebt ingezet. Je hebt heldere en doelgerichte intenties. Richt je op de positieve uitkomst. In de storm van alle emoties vindt diepe genezing plaats.

Kijk niet naar wat je mist, maar richt je op wat aanwezig is. Zend liefdevolle gedachten naar dat wat genezing nodig heeft. Laagje voor laagje pel je af wat niet meer nodig is. Elke keer als oud verdriet naar boven komt, mag je het bewust loslaten. Zie het als een teken van Innerlijke Kracht. Lief Kind, je verdient het om van Jezelf te houden. Al voelt dat niet altijd even natuurlijk. De relatie met Jezelf is de meest belangrijkste van alles. Hoe meer je van Jezelf houdt, hoe meer je begrijpt wat de waarde van Zelfliefde is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final