Stapel 3- de zwarte toermalijn


Stapel 3- de zwarte toermalijn
444- nummer 444 heeft de boodschap dat je je geen zorgen hoeft te maken. Alles verloopt zoals het hoort. Het universum wil je laten weten dat je beschermd en gesteund wordt, je wordt gedragen en je mag vertrouwen hebben.
Hier liggen 3 tarot kaarten bij,
3 van Gabriël verteld je dat voorspoed omhoog komt door wijze planning. Dat het tijd is voor de volgende stap. Optimistische plannen hebben het gewenste resultaat.
8 van Gabriël verteld je dat er veel activiteit zal zijn. Dat er plotseling goede resultaten zullen zijn en een goede communicatie.
Schildknaap van Raphaël geeft aan dat er een nieuwe emotionele situatie aankomt. Berichten die over relaties en sociale uitnodigingen gaan en dat er fantastische intuïtieve inzichten zullen komen.
Je wordt gesteund door het universum, allemaal mooie dingen liggen in het verschiet mits je planning ook goed is. Mocht je nog niet het volledige vertrouwen hebben in het universum dan mag je altijd nog even dwarrelen.
Soms is het pad namelijk nog niet helder. Dan moet je nog even wat dwarrelen. Probeer eens links en probeer eens rechts. Of terug. Opeens voel je vaste grond.
Dan weet je dat het universum achter je staat, vertrouw erop dat het zo is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final