4 Kaartlegging


 Kaart 1. Oneindige mogelijkheden Alle mogelijkheden en middelen die je nodig hebt om te slagen, liggen al op je te wachten om ontdekt te worden. Trek je terug op een rustige plek en maak je hoofd stil. Dit kan middels meditatie, yoga, wandelen of iets wat voor jou goed werkt. Met je intuïtie is niets mis. Luister naar dat kleine stemmetje van wijsheid ze wijst je de weg naar de oneindige mogelijkheden!

Kaart 2. Kans
Word je bewust van de kansen die je hebt.
Het leven zit vol met oneindige mogelijkheden. Soms hoef je ze alleen maar te openen door gericht te blijven op het nu.
Tijd die wordt besteed aan spijt over iets in het verleden of zorgen over de toekomst weerhoudt je alleen maar van het benutten van alle kansen die er op je pad komen.
Laat het verleden achter je, vergeef de ander of vergeef jezelf. Als je leeft in het NU kom je nieuwen kansen en mogelijkheden tegen, ga daarvoor!
Kaart 3. Bewustzijn
Probeer te leven in een staat van bewustzijn waain je bewust bent van iedere gedachten en gevoel wat je ervaart en door je heen gaat.
Let op de energie van deze gedachten en of emoties en vraag jezelf af of ze nut hebben of ze je helpen om te leven naar je ware doel en potentieel. Als je vindt dat het niet het geval is neem dan bewust een besluit om deze gedachten en het gevoel te veranderen, op het zelfde moment dat je ze opmerkt en ervaart naar gedachten en gevoelens die meer positief en opbeurend zijn. Dat wat je denkt, waar jij je aandacht opricht is wat je aantrekt!
Kaart 4. Laat los!
De stress die je voelt is het resultaat van het geworstel en het verzet. Hou op met tegen de stroom in zwemmen als je er niets aan kan veranderen, heeft het geen zin om er tegen te vechten. Alles wat er gebeurd heeft een reden of je dat nu wel of niet geloofd staat daar los van. Je maakt je zelf ziek als je blijft vechten tegen iets wat je niet meer kan veranderen. Ga met de stroom mee, koester jezelf, geef jezelf liefde, heal jezelf. Laat je boosheid los, vergeef de ander, maak je los. Richt je op het positieve hoe moeilijk dat ook kan zijn en zwem mee met de stroom van het leven.
Bevrijd jezelf uit het verleden en leef in NU

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final