Encaustic Art dagkaart


Het hebben van passie is niet verbonden aan een baan of hobby - het is een warm gevoel in je hart. In hoeverre je dat gevoel kunt toelaten, is afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt. Passie is net als vuur: hoe meer voeding je eraan geeft hoe hoger het oplaait.
Mensen die hun passie voelen en de ruimte geven, zijn gelukkiger, meer gedreven en vervuld van liefde en optimisme. Ze hebben de wil om te groeien en het lef om buiten de gebaande paden te gaan. In elk probleem dat zich voordoet, zien zij een mogelijkheid om iets te leren. De passie die hun drijft, creƫert dat ze niet nadenken over hoeveel tijd, energie of geld ze ergens aan moeten besteden. Wat in hun beleving vooral belangrijk is, is hoe ze in elke situatie het vuur in zichzelf gaande kunnen houden. Lukt dat om een of andere reden niet, dan gaan ze op zoek naar nieuwe uitdagingen om de passie in zichzelf weer te laten opbloeien.
Passie is wat je nodig hebt om te ervaren dat je voluit leeft. Het maakt niet uit wat het is waar jij energie van krijgt, zolang je het vuur in jezelf maar gaande houdt, elke dag weer. Jezelf toestemming geven om passie te mogen ervaren, is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Daarmee accepteer je de uitnodiging van jouw ziel om te ontdekken waarvoor jij hier gekomen bent. Passie kan groot zijn, maar het start met kleine dingen. Laat het toe, geef het voeding en je zult verbaasd zijn wat je ervoor terugkrijgt!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final