Zielhealing


Stem af op je essentie. Zie je ware kleuren.

Eenhoorns kunnen zich afstemmen op je ziel, deze genezen en je frequentie verhogen.

Door de jaren heen heb je veel ervaringen gehad, niet alleen in dit leven. Sommige hiervan hebben je misschien op een diep niveau gekwetst en je wacht erop gekalmeerd en genezen te worden. Anderen hebben je misschien verlicht en je essentie verruimd.

Je brengt niet alleen je eigen zielenlessen in evenwicht, je harmoniseert en ruimt voorouderlijk karma op dat in je zielenhoroscoop is vastgelegd. Misschien ben jij ook een van de prachtige lichtwerkers die wereldkarma op zich nemen. Dit is een geweldig zielenoffer en je eenhoorn zal je helpen dit allemaal te transmuteren.

Je begeleiding is om je eenhoorn te vragen om met je samen te werken, zowel binnen als buiten je bewuste gewaarzijn, om te genezen wat gezuiverd en vervolgens vrijgelaten moet worden.

Van ogen wordt gezegd dat ze de vensters naar de ziel zijn, dus kijk in de ogen van je eenhoorn en vraag hem om je ware zielskleuren weer te geven. Mogelijk kent u blauw, roze, violet of goud.

Als u ziet wie u bent, kan uw hemelse metgezel uw kerngeest naar voren brengen om de genezing te bewerkstelligen die uw ziel in dit leven op zich heeft genomen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final