3 Kaartlegging


Fantasie
Stel je een andere werkelijkheid voor. Sta jezelf toe om te dromen. Geloof in onbeperkte mogelijkheden. Ooit Had je een wilde, vrije en magische fantasie. Diep in je hart was je ervan overtuigd dat alles mogelijk was. Toen werd je ouder en werd je verteld dat je in de echte wereld moest leven. Je moest verstandige dingen doen. Verantwoordelijk zijn en feiten en cijfers leren in plaats van te dagdromen. Daardoor werd je afgesneden van je magie en kon je een van je krachtigste middelen niet meer gebruiken. Nu vragen de gevleugelde paarden je onterug te zweven naar de werelden van je verbeelding En je dacht dromen te gebruiken als een krachtige manier om je eigen werkelijkheid te scheppen. Keer terug naar je kinderlijke geest vol verbazing en naar je geloof in wonderen en magie. In plaats van jezelf te beperken door je verstand, moet je jezelf heel hoog laten vliegen en geloven dat je alles kunt zijn, doen en hebben. Als je het in je hoofd kunt zien gebeuren kan je het ook realiteit laten worden. Droom elke dag heel intensief over wat je wilt. Laat je fantasie je gevoelens van vreugde, opgetogenheid, dankbaarheid, verbazing en verrassing activeren, alsof je wilt ze dromen al waarheid zijn geworden. Aan deze gevoelens door je lichaam stromen en stuur ze dan terug naar het universum. Uit je dankbaarheid al van tevoren en laat het Hoe over aan het goddelijke. Deze kaart spoort je ook aan om nog hoger te gaan met je dromen en te geloven dat ze dichterbij zijn dan je denkt. Heb geduld en geeft niet op vlak voor dat je visioenen waarheid worden.
Bewustzijn
Leef in het heden. Weet je bewust van je gedachten. Laat op tekens en hulp. De eenhoorns vragen je om meer in het heden te leven en je bewuste worden van de steun die je elke dag krijgt van je gidsen. Je ziet dat niet altijd, omdat je geest afgeleid wordt door zorgen, angst en twijfel. Je probeert een oplossing op een bewust niveau op te lossen, terwijl je de beste oplossing krijgt als je het Overlaat aan het goddelijke. Deze prachtige eenhoorn nodig je uit om even te tijd te nemen om rustiger aan te doen, na te denken of de mediteren en je ziel de kans te geven zich op te laden aan je ego. Word je bewust van wat jou waarheid echt is, alles is in orde en alles gebeurd met een reden. Alles kan op een harmonieuze manier opgelost worden en er is een perfect antwoord op elke vraag. Deze kaart Herinner je eraan dat aan al je behoefte voldaan wordt, dat je veilig, geliefd en beschermd bent. Adem dit bewustzijn in en kies ervoor om je vredig, rustig en ontspannen te voelen. Vertrouw erop dat de bron voor je zorgt en laat zien wat je volgende stappen zijn. Let in de loop van de dag op alle tekenen en boodschappen die je op je weg vindt. Sta je open en blijf je zelf terugvoeren naar het heden want alleen hier kan je je echt vredig voelen.
Cycli
Voor alles is er een goed moment. Respecteer de cycli van je lichaam. Luister naar de magie van de maan. Als je het gevoel hebt dat iets niet gebeurd, forceer het dan niet. Alles heeft zijn eigen tijd. Alles heeft zijn eigen plaats. Deze situatie zal zichzelf oplossen Als je tijd daar rijp voor is, of het nu gaat om een zakelijk project, een relatie een reis een contract of een kans. De Eenhoorn is in je reading opgedoken om je eraan te herinneren dat we door het natuurlijke ritme van cycli verbonden zijn met moeder aarde. De eb en vloed van de getijden, het toenemen en afnemen van de maan en voor vrouwen de cirkel van eisprong en menstruatie. Kijk waar je het ritme van deze cycli doorbroken hebt en gebruik de magie van de maan om je leven vlotter te laten verlopen. Probeer niet altijd als een stormgang door het leven te gaan, Maar gun je zelf rust, neem even afstand en komt tegemoet aan de vraag van je lichaam omvriendelijk behandeld te worden. Als de maan dan weer toeneemt of na een menstruatie kun je weer naar buiten komen, proactief in het leven staan en sociale zijn. Als je deze cycli respecteert, kun je zoveel Maggie in je leven vinden. Koop een maandkalender voor jezelf en schrijf de verschillende fase voor elke maand op. Laat je leven volgens deze cycli verlopen, Dan zul je de magie van het leven volop ervaren

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final