3 Kaartlegging


Laat je niet afleiden
Je vergeet wat echt belangrijk is. Van binnen hoor je al een stemmetje dat je terecht wijst. Vanuit hun goedheid willen De Helende Engelen je er graag aan herinneren dat het niet om wereld te zaken gaat. In onze turbulante wereld is het soms niet gemakkelijk om de dagelijkse verleidingen te weerstaan. Als je deze kaart hebt gekozen, dan is het een liefdevolle vermaning om de innerlijke wereld weer vaker in je leven uit te nodigen. Momenten van stilte en meditatie zijn vaak heilzamer dan een dagje winkelen met vrienden of vriendinnen. Lijkt het je niet beter om een paar uur per week alleen te gaan wandelen of de mediteren? Trouwens: er zijn mensen in je leven die het heel fijn zouden vinden als je hun liefdevolle, onbaatzuchtige gedachten zou schenken zonder dat je er iets voor terug verwacht.
Dromen.
In je droom komt naar voren wat je graag wilt vergeten en waar je veel naar verlangt. Dromen zijn boodschappen uit een andere wereld, ze zijn de bodes die je brengen bij datgene wat je in je onderbewustzijn echt beroert. Met je dromen hou je jezelf ieder morgen een spiegel voor. Leg daarom naast je bed een papiertje en een pen of potlood neer. Dromen gaan verloren zodra het dagelijkse bewustzijn de overhand krijgt. Let in de komende tijd op je dromen, ze kunnen een richting geven de boodschap bevatten waarmee je een antwoord krijgt op je vraag.
Nadenken over relaties
Een relatie is dringend aan verandering toe. Gewoontes moeten opnieuw worden bekeken. Je hebt iedere dag de mogelijkheid om je leven opnieuw te bekijken, dus ook je relaties. De Engelen houden van veranderingen, iedere dag moet beter zijn dan de vorige. Een relatie is als een energiebron die twee personen op een eigen manier ervaren. Je neemt de verantwoording voor jou ervaringen. Je kunt altijd iets aan jezelf verbeteren. Kijk dus naar jezelf en niet naar de ander als je vindt dat de relatie aan verandering toe is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final