Dode wijsheid

 Dode wijsheid, ahrimanische geneeswijzen en de komende valse revolutie.

Spirituele wijsheid, passende inwijdingsrituelen en de algehele initiërende impuls van die tijd zijn nooit vastgelegd in schriftelijke verslagen. In feite is het onmogelijk dat een levende spirituele impuls volledig in een document of artefact wordt vastgelegd.

De inwijdingsimpuls (en relevante kennis) is altijd in de materiële wereld voortgebracht door een mens, een grote ingewijde of meester. Geschreven verslagen en artefacten zijn eenvoudigweg een uitdrukking of viering van de meester en de impuls die ze in de wereld introduceerden.

Met andere woorden: ze zijn niet de impuls zelf; een document leeft niet, het leeft niet. Het is een dood ding. Het feit dat het over Spirit gaat, maakt het nog niet spiritueel. In feite zijn alle geschreven verslagen dood en bevatten alleen de suggestie van de Geest. Ze zijn het verslag van geestelijke zaken en wetten gedurende een bepaalde periode. Ze inspireren misschien alleen maar spirituele herinneringen en misschien een hint naar een pad om spirituele krachten in je wakker te maken.

Helaas zul je de komende jaren een zware invloed op oude documenten zien, en zullen oude spirituele praktijken (die niet langer het vuur van Christus dragen) worden beschouwd als het belangrijkste bepalende materiaal dat we moeten kennen om te kunnen evolueren. De vage geheimen die voor de mensheid zijn verborgen, worden nu op wonderbaarlijke wijze onthuld! Babylon zal nog een laatste keer proberen haar zwarte en rode draken groot te brengen om zich te voeden met de aarde. Zo zal ons worden verteld dat 'oude kennis', documenten en artefacten de basis vormen van een nieuwe, nauwkeurigere spiritualiteit.

AI zal uiteraard worden gebruikt om deze documenten eindelijk te kunnen lezen/interpreteren en ons uiteindelijk te vragen ons begrip van de geschiedenis opnieuw te definiëren. Echte artefacten die zijn opgeborgen door juist de geheime genootschappen die proberen spirituele controle af te dwingen, zullen ook naar boven komen. Uiteraard allemaal gepland.

Het ware doel van deze operatie, en het is een operatie, is de verwijdering van Christus en Jezus uit het menselijk hart. Er zal een overweldigende hoeveelheid kennis onthuld worden, maar uiteindelijk lijkt dit er allemaal op te wijzen dat Jezus maar een gewoon mens was. Veel van de kennis daarbuiten zal alleen van algemeen belang zijn en zich niet vertalen naar enige betekenisvolle, moderne spirituele praktijk.

"Water, water, overal,
En alle planken krompen;
Water, water, overal,
En ook geen druppel om te drinken."
- Coleridge

Om deze vacature op het gebied van genezing/ontwikkeling te compenseren zullen ook 'genezende' machines en technologieën naar voren worden geschoven als de grote bevrijders van de mensheid. Omdat er met de datadump geen daadwerkelijke waarheid werd geleverd, zal de technologie moeten opkomen om te proberen extern te bereiken waar we naar verlangen door middel van innerlijke processen. Hier begint de uiteindelijke degradatie van de menselijke vorm.

Technologieën die zogenaamd egoïstisch zijn tegengehouden door een hebzuchtige elite zullen nu eindelijk voor jullie beschikbaar zijn. Dit is ook een leugen. Dezelfde individuen die deze technologieën hebben gecreëerd, zijn degenen die ze introduceren. En ze opereren op basis van ahrimanische principes. Ze zullen het lichaam feitelijk vernietigen, niet genezen. Het zal in eerste instantie niet duidelijk zijn en dit zal een harde les zijn voor de velen die verheerlijkt werden door in hen te geloven. Velen zullen jaren na het gebruik last krijgen van slopende neurologische aandoeningen, waaruit blijkt dat ze beter niet hadden deelgenomen. Het zal dienen als menselijke proefnemingen voor latere ‘betere’ en ‘noodzakelijke’ technologieën.

In werkelijkheid is dit de vrucht en de sociale agenda van degenen die behoren tot de esoterische samenlevingen die alleen vanuit de geest opereren en het intellect met de geest verwarren. Degenen die het intellect vergeestelijken zonder ooit de Heilige Geest zelf aan te raken. Degenen in de Liga van Lucifer, de drager van de geest, maar niet van het hart. Dit is hun pad. Dit is hun aanbod aan jou. Het zal gebeuren, en er is geen ontkomen aan. Er is alleen jouw keuze over waar je valt terwijl deze gebeurtenissen zich ontvouwen.

Hier moet worden opgemerkt, en goed opgemerkt, dat het enige dat ooit inwijding of vooruitgang in deze wereld heeft voortgebracht, een ontwaakt mens is. De mens is de kern van spiritualiteit. En alleen een persoon kan een andere persoon initiëren. Verder kan alleen een echte spiritueel leraar het geheel beïnvloeden. Geen enkele machine kan je echt genezen. Geen enkel document kan u het sublieme besef brengen dat u een spiritueel wezen bent. De kracht heeft altijd gelegen in de verbinding van de ene mens met de andere. Er zal geen evolutie of genezing in deze wereld plaatsvinden totdat dit wordt begrepen.

Terwijl veel mensen zich concentreren op de verkiezingen. De verkiezing is slechts een symptoom van wat hierboven is uiteengezet. We moeten de vormende spirituele krachten onder ogen zien die via specifieke kanalen in onze wereld opereren. We moeten bereid zijn de werkelijke oorzaak van onze problemen onder ogen te zien, en niet alleen de symptomen. Als we dit doen, kunnen veel van de pijn en het trauma worden verzacht tot veel beter beheersbare gebeurtenissen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final