KIJK EENS IN DE SPIEGEL.

 KIJK EENS IN DE SPIEGEL.


En kijk jezelf eens diep in je ogen aan. Wat je zoekt zul je alleen vinden, als je in die spiegel kijkt. Je kunt niet ervaren, wat je niet bereid bent uit te drukken. Je kunt niet daar naar toe gaan waar je al bent. Door de daad van het vertrekken zelf, ontken je dat je bent aangekomen op de plaats waar je naar toe wilt gaan. Op grond van die overtuiging kun je nooit ervaren dat je er bent. Je leven zal een onophoudelijke reis zijn. Het zal een eindeloze zoektocht zijn. Een zoektocht naar iets wat er al is. Dus wat je van anderen verlangt, moet je anderen geven. En zorg ervoor dat anderen ervaren wat jij wenst te ervaren. Zoek niet naar iemand van wie je kunt houden, maar wees iemand om van gehouden te worden. Zend uit wat je wenst te ontvangen. Wees wat je wenst te ervaren. Wees wat je zoekt en wat je zoekt zal jou vinden.
Kijk niet naar het gedrag van jezelf en de ander, dat is niet wie je bent en ook niet wie de ander is. Wie ben je dan wel en is die ander ook?? Een schitterende liefdevolle Goddelijke ziel!
Liefde is er altijd in en om ons heen. Hoe meer je werkelijke ik gaat erkennen en herkennen, des te meer zal je deze kracht kunnen voelen en ervaren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final