Bomen Boodschap


 Dit is een channelde algemene collectieve boodschap. Let op, in dit proces zijn er op dit moment meerdere tijdlijnen in het collectief. Dit is een algemene boodschap. Als deze boodschap niet met jouw resoneert, dan is deze boodschap ook niet voor jouw bedoelt.

ALGEMENE BOODSCHAP:

Zie je de rode vlaggen? Je zou tegen jezelf kunnen zeggen: "Oh, wat een mooie vlaggen", en er niet verder over nadenken. Maar de huidige energie komt je vertellen dat je moet stoppen en naar de berichten van de innerlijke bron moet luisteren.
Neem de tijd om de patroon te ontrafelen in wat je ziet en negeer je intuïtie niet, zelfs als de berichten die je ontvangt niet worden ondersteund door enig bewijs in de fysieke wereld. Als het geen zin heeft om nu te luisteren, doe het dan toch.
Soms wil je misschien dat bepaalde tekens en berichten betekenen wat je wilt dat ze betekenen, en de wens is de vader van de gedachte - een projectie van je verlangen om de dingen op een bepaalde manier te zien.
Maar als je dat doet, kom je natuurlijk zelden waar je wilt zijn. Vat moed! Spirit houdt heel veel van je en wil niet dat je gekwetst wordt, maar dat je je aansluit bij zijn plan voor je hoogste goed. Luister en volg de borden, en kijk kritisch naar je motieven als je alleen selectief luistert.
Ideeën moeten langzaam bezinken, want zelden zijn alle details meteen duidelijk. Heb je een inzicht te snel aan de kant geschoven omdat je niet zag waar het toe zou leiden? Ben je naar de muze gehaast zonder na te denken over de betekenis van je aha-moment?
Misschien zal je droom een ​​heel andere vorm aannemen dan je je in eerste instantie had voorgesteld, en in iets nog beters veranderen. De plannen van Spirit zijn vaak moeilijk te doorgronden, maar als je ze voorbij je eigen voorbedachte rade laat gaan, zijn ze vaak des te bevredigender.
Misschien heeft je grote plan meer tijd nodig dan je dacht. Heb je overwogen dat je iets zou kunnen leren van het proces?
Geef je over aan de transformatie en de lessen die dit nieuwe avontuur je brengt. Je zult snel merken dat het aha-moment nog waardevoller was dan je dacht toen het je de eerste keer overkwam.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final