Depressief voelen


Depressief voelen en tegelijkertijd innerlijke vrede ervaren.
Weet je dat donker eigenlijk niet bestaat, donker is een gemoedstoestand, binnenin jou wordt het donker wanneer je een dierbare verliest, dat kan zijn door een verbroken liefde; een afscheid van je ouder, een afscheid van familie of je eigen kind, dan is het donker.
Het lijkt donker maar is het niet, het is de verbeelding een klein kronkeltje in jouw hoofd, een reactie op jouw gemoedstoestand die zelfs alles buiten donker maakt.
Niks past meer in deze verbeeldingskracht, mensen lachen en jij ziet ze niet, maar regen en de nacht daarentegen gunnen het hoofd rust, geen God geen engelen alleen jouw binnenkant wijst je in donkere dagen de weg, de weg van de minste weerstand.
Periodes van verdriet van depressies zijn reacties op jouw situatie, laat het er zijn, er hoeven geen betere tijden te komen, in deze toestand waarin alles donker is mag je alles donker laten zijn.
Weet dat verbeeldingskracht een enorm veel energie van de mens vergt, je ervaart jezelf in een vacuüm waar je niet van los kan komen, dat is een heel gevecht.
Leren wat vrede in jezelf is.
Donkere tijden zullen licht worden ervaren wanneer je jezelf laat wennen aan de overgave van het proces. Want het donker in jouzelf een veilige terugkeer naar het universum voelen meedeinen in de diepe oceanen stromen van erkenning je eigen diepe niveau die er is om te verschuilen wanneer je verdrietig bent, want wat biedt vrede, dat ben jij, het water de lucht de aarde, dat is de realiteit een vredig bestaan in iedere situatie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final