Twee van Pentakels


 Twee van Pentakels

Het leven biedt oneindige mogelijkheden. De kraai is voortdurend in beweging en combineert haar dagelijkse verantwoordelijkheden met haar doelen en ambities. Alleen door tijd aan beide te besteden, blijven ze in evenwicht. De Twee van Pentakels herinnert ons eraan ervoor te zorgen dat de kleine dagelijkse taken niet worden geschrapt, omdat dit de langetermijndoelen in gevaar zou kunnen brengen. De Twee van Pentakels vraagt ​​u een inventaris op te maken van uw verantwoordelijkheden om er zeker van te zijn dat u al uw verantwoordelijkheden beheert. Is alles in balans?

De geduldige kraai jongleerde met twee pentakels. Met elke passage raakte de vogel meer vertrouwd met hun gewicht en hun vorm; hij had een diep innerlijk begrip ontwikkeld voor wat hij vasthield. Het ritme werd rustgevend, bijna meditatief terwijl de pentakels in perfecte balans heen en weer bewogen. De vogel bewoog op dit moment niet vooruit en ondernam geen actie; in plaats daarvan bleef het tevreden op zijn plaats. De tijd die sommigen in deze positie doorbrachten, kan voor sommigen een verspilling zijn geweest; Voor deze kraai bood het echter de nodige pauze om al zijn opties te overwegen. Wanneer het moment aanbrak om een ​​nieuw pentakel toe te voegen of vooruit te gaan, zou dat gebeuren met een duidelijk inzicht in de uitkomst.

Verloopt alles soepel? De Twee van Pentakels adviseert flexibiliteit en open te staan ​​voor verandering terwijl je nieuwe taken of verantwoordelijkheden in de stroom opneemt. Een situatie die een beslissing vereist, heeft er baat bij om even de tijd te nemen om na te denken over de impact ervan en of er gevolgen zijn voor de ballen die je al in de lucht hebt.

MJ Cullinane Woorden en kunstwerken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final