Edelsteen uit Het Kristal: orakel van helende wijsheid


TRIGONIEK KWARTS

Code van de ziel
Trigonieke stenen bevatten de geheimen van het universum en vergroten snel uw bewustzijn van multidimensies. Ze zijn de kosmische codering van de ziel.
Zelfinzicht:
U bent een eeuwige geest op een menselijke reis: misschien voelt u dat de aarde niet uw ware thuis is. Toch bent u er met een reden. Verhoog uw bewustzijn door uw fysieke en subtiele lichamen, wat u gelooft en de realiteit nieuwe structuur te geven. Als u zich vervreemd voelt, laat dan uw ziel compleet op aarde geboren worden. Meditatie prikkelt het potentieel van uw ziel en haar doel volledig te ontplooien. Door fragmenten van uw ziel te re-integreren, maakt u zichzelf compleet.
Toekomst:
Zie de multidimensionale breedte van uw eigen ziel. Blijf eerlijk om succes te hebben. Kijk verder dan oppervlakkige realiteit en karma, laat conflicten los. Onderhandel over zielcontracten; heel uw zieltrauma's en etherische blauwdruk. Stoot vergif af uit de fysieke en subtiele lichamen zodat u de spirituele energie met hogere frequenties kunt laden en het lichtlichaam kunt integreren.
Heling:
Uw ziel voorziet in alles wat nodig is voor uw welzijn.
FREQUENTIE: extreem hoog
CHAKRA: soma (midden op haarlijn), alta major, zielster en sterrenpoort
TIJDVAK: waterman, vissen
PAD VAN DE ZIEL: evolutie naar de hoogste dimensies

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final