Aurora Teagarden Mysteries: An Inheritance to Die For


De tante van Sally Allison (Doig) wordt vergiftigd tijdens een familiehuwelijksreceptie en Aurora Teagarden (Bure) zweert de misdaad tot op de bodem uit te zoeken, vooral wanneer haar moeder, een vriendin van de dode vrouw, het grootste deel van het enorme landgoed zal erven. . Met hulp van haar nieuwe vriend Nick (Matter) en haar vaste klanten uit de Real Murders Club, zal Roe niet stoppen totdat ze de moordenaar voor het gerecht brengt... of sterft tijdens haar poging.

Aurora en haar moeder Aida zijn op een bruiloft aanwezig en daarbij krijgt de moeder van de bruid Karen Kruper een cyanidecocktail voorgeschoteld. De Real Murders-club komt meteen in actie om de moordenaar te vinden.

De grote verrassing is dat Kruper het door haar opgerichte familiebedrijf naliet aan Marilu Henner. Dat was een echte verrassing, aangezien Marilu niets van zaken weet. Maar zij is degene die Kruper blijkbaar vertrouwde, in tegenstelling tot een paar inhalige leden van haar familie.

Dit is een familie waar intriges de tweede naam zijn voor alle betrokkenen, inclusief vrienden van de familie die bij het bedrijf betrokken zijn. Nog wat moorden en pogingen tot moord voordat Candace Cameron Bure het allemaal uitzoekt.

Leuk mysterie met enkele interessante plotwendingen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final