De Helende Energie van Edelstenen orakel


 ORANJE AGAAT

Agaat is een soort chalcedoon dat meestal in vulkanische rots wordt gevonden. De gestreepte patronen van deze stenen zijn het resultaat van een vorming die laag per laag plaatsvindt. De steen is krachtig en opbeurend en resoneert met de sterrenbeelden Tweelingen en Maagd, de zonnevlecht- en wortelchakra's en het element vuur.
Het wakkert je zin in het leven weer aan. De steen stimuleert de seksuele en fysieke energie terwijl hij het uithoudingsvermogen en de bloedcirculatie versterkt. Er wordt van gezegd dat de steen verborgen sintels bevat, die passie en vuur ontsteken. Deze kaart brengt een levendigheid die goed van pas komt voor iemand die in een sleur zit of het gevoel heeft dat het leven een beetje alledaags is geworden. Ze is vooral effectief tijdens de koudere maanden wanneer het moeilijker is om naar buiten te komen, of voor mensen die aan hun huis gekluisterd zijn door een ziekte.
De warme en vrolijke vibraties van oranje agaat stimuleren het wortelchakra, zodat iemand weer in verbinding kan komen met zijn of haar eigen kracht. Als je je al goed en energiek voelt, zal deze kaart je zowel lichamelijk als spiritueel een opkikker geven.
Voorspellende betekenis: uit een stagnatie of een periode met weinig energie komen. Activiteit of een gesprek stimuleren. Iets doen gewoon omdat het vreugde geeft. De excuses van je afschudden en ja zeggen tegen plezier.
Affirmaties:
Mijn zin in het leven is hernieuwd.
Ik ben fysiek, mentaal en spiritueel gestimuleerd.
Ik voel me warm en veilig.
Ik beschik over kracht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final