Dagkaart uit Engelentherapie


De engelen willen je met deze situatie behulpzaam zijn. Zij vragen je echter wel om toestemming voordat zij zich met de keuzes van je vrije wil gaan bemoeien.

Beschrijving
Deze kaart geeft aan dat je in je eentje op zoek bent gegaan om te proberen antwoorden en oplossingen te vinden. Al sinds die tijd zweven de engelen om je heen om het moment af te wachten dat je ze het teken geeft om aan de slag te gaan zodat ze je kunnen helpen. Je hebt deze kaart getrokken omdat de engelen je met deze situatie behulpzaam willen zijn, maar zij kunnen dit alleen doen als jij ze daarvoor toestemming geeft. De engelen zijn op dit moment beschikbaar - om je vragen te beantwoorden, je te begeleiden en dat wat je wil manifesteren te bespoedigen. Het is waar dat het Universum en de engelen allang weten wat je nodig hebt. Hoe dan ook, omdat God jou en iedereen heeft geschapen met een vrije wil, kan het Universum zich er alleen maar in mengen als jij het er toestemming voor geeft. Het maakt niet uit of je hardop om hulp vraagt, in geschreven vorm, innerlijk of zelfs welke woorden je er maar voor kiest. Wat er wel toe doet is dat je het vraagt. Als je niet zeker weet wat je moet vragen, bang bent om het verkeerde te vragen of meer vraagt dan het Universum misschien zou willen geven, vraag het Universum dan om je te helpen duidelijk en dapper te zijn.

Of je nu antwoorden of begeleiding zoekt, genezing en verlichting of een manifestatie van je aardse materiĆ«le behoeften, de engelen kunnen je op alle mogelijke manieren behulpzaam zijn. Neem op dit moment even de tijd om hardop of innerlijk de engelen om hulp te vragen. Maak je geen zorgen dat je het verkeerd doet of niet de juiste woorden gebruikt, want de engelen reageren op de intentie dia aan je vraag ten grondslag ligt. Nadat je hun om hulp gevraagd hebt, let dan op de antwoorden van de engelen, die in de vorm zullen komen van intuĆÆties, dromen, ideeĆ«n en tekens, en volg die op.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final