Zeven van emotie


Vandaag wil deze kaart zich laten zien aan jullie. Het is een duidelijke kaart die je bewust wilt maken van de situatie in je leven waarover dit gaat. Wanneer deze kaart je aandacht trek en het je triggert, dan weet je dat je er iets mee mag doen.
Sta je eigen geluk niet in de weg mooi mens! Ga echt voor jezelf staan en in je eigen kracht! Want word je echt gelukkig van hetgeen wat je aan het doen bent? Of denk je dat je dit 'moet volhouden' omdat dit nu eenmaal zo hoort?!
Wat het ook mag zijn, je bent hier op aarde niet gekomen om andere mensen te pleasen, gelukkig te maken of dingen te doen die jou tegen de stroom in laten zwemmen.
Je bent hier gekomen om je eigen goddelijk licht te laten stralen en dingen te doen waar jij gelukkig van wordt! Waar je ogen van gaan twinkelen en je hart een vreugdesprongetje maakt!
Door zelf heel blij te zijn, maak je ander ook blij! Want goddelijk licht is besmettelijk en dat kan er voor zorgen dat je ook de ander zijn dovend vuurtje wakker maakt! Zo kan de ander net als jij bewust worden van zijn/haar eigen licht en Ja! Dan maak je ELKAAR gelukkig met je EIGEN licht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final