3 Kaartlegging


"Acht van Pentakels", "Negen van Pentakels" en "De Dood".

Wanneer we zo bezig zijn hebben we het eigenlijk best naar onze zin. We zijn graag bezig. We zijn er ook erg goed in om bezig te zijn.
Meestal vinden we het ook leuk, zeker wanneer onze bezigheden aansluiten bij wat we graag doen, waar onze talenten en kundigheden liggen, daar waar we bedreven in zijn. Soms nemen we de uitdaging aan om ietwat boven ons kunnen te presteren, een beetje risico te nemen.

En dan zijn er die momenten dat je je realiseert dat er meer is dan alleen maar werken, presteren en doorgaan, vooral doorgaan.
Ja, ja we weten dat je er goed in bent, maar het is zo af en toe tijd om eens echt vrijaf van al je taken te nemen en eens echt te genieten. Voorkom dat je in een sleur terechtkomt welke je zelf in stand houdt. Je hebt al zo veel gedaan, zo hard gewerkt. Even aan de kant met al dat werk, al die bezigheden vaak door onszelf opgelegd.

Maar kunnen we dat nog wel, genieten van de goede dingen van het leven, vallen we dan niet in een gat?? Willen we die verandering?? Veel nieuwe dingen komen op ons af om te kunnen doen, maar veel meer gericht op onszelf. Veel meer gericht op onze eigen ontplooiing , onze eigen vooruitgang, ons eigen welbevinden.
Hierdoor maken we de weg schoon voor nieuwe pogingen en ontwikkelingen. Hierdoor nemen we weer een stap vooruit op ons levenspad en creƫren we ruimte voor verbetering.

Durf eens buiten de standaard begaanbare paden te zwerven. Je wordt er een stuk rijker door.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final