3 Kaartlegging


"Zes van Bekers", "De Maan", en "De Keizerin".

Net als vorige week kijken we nog terug. Wel op een andere manier. Nu is onze kindertijd van invloed. Is heel wat prettiger, alhoewel we zullen moeten oppassen voor zinloze nostalgie.
Deze week kunnen kinderen en/of kleinkinderen een belangrijke rol voor je spelen, waardoor je karma wordt opgepoetst. Ook nu is er weer een kans op nieuwe vriendschap.

Dat wil niet zeggen dat we rustig achterover kunnen leunen en de boel op zijn beloop laten. Want waarom voelen we ons dan soms alsof we niet op ons plek zijn, alsof er aan het randje van ons bewustzijn iets iet wat we zo erg missen, en wat zo ongrijpbaar dichtbij is.
Het heeft ook te maken met een fase waarin "ziel" wordt gereinigd, hersteld en waarin we wachten. Visioenen en dromen. Blijf dicht bij je intuïtie en verdrijf je angsten.

Dan is het tijd voor nieuwe ideeën. Voor vruchtbaarheid op alle gebieden en gaat het beter. Natuur, landbouw, materiële welvaart, en niet te vergen je gezonde verstand. Groei en ontwikkeling. Creatief. Maar ook vergroting van inzicht, iets wat heden te dagen erg welkom is, in deze "mistige" tijden. Ook geeft de keizerin ruimte voor iets nieuws in je werk en een leuke ontwikkeling in relaties of een nieuwe relatie.
Het wordt weer tijd voor de zon in ons leven.

Je bent zelf jouw grootste geschenk!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final