Encaustic Art Dagkaart


Gebruik je eigen Wijsheid en voel vanbinnen wat jouw waarheid is. Neem niet zomaar wat aan van de ander maar ga zelf op onderzoek uit. Wat voor de ander kloppend is en werkt, hoeft in jouw geval helemaal niet zo te zijn.
Vervelende is dat mensen vaak uitgaan van hun eigen gevoelens. En of deze nu positief of negatief zijn, ze worden vaak geprojecteerd op de ander in de naaste omgeving. Pas hier een beetje voor op dus! Vanuit angst kan de ander rare sprongen maken en jou erbij willen betrekken. Dit om zichzelf gesteund te voelen en er niet alleen voor te staan. Voel dan eerst bij jezelf of je dit ook wilt en het bij je past. Ook mag je bij jezelf bewust worden dat dat ook andersom zo geldt. Ga een ander niet proberen te overtuigen van jouw gelijk maar accepteer dat de ander niet zo denkt en voelt zoals jij dit doet.
Het is tijd om je eigen vuurtje weer te laten branden. Om je levens vuur/je passie(s) weer te gaan leven. Je bent zo veel bezig (geweest) met het oplossen van brandjes bij de ander! Maar onthoudt ook dat sommige mensen weer opnieuw een 'brandje stoken' nadat jij de boel geblust hebt voor ze.
Wees vooral waakzaam voor mensen die niet geholpen willen worden. Accepteer dit dan ook! Ga niet helpen bij iemand waar het dweilen met de kraan open is. Neem dan in liefde afscheid van bepaalde mensen/situaties.
Door er altijd voor de ander te zijn, is je eigen levens vuur gedoofd. Je hebt je eigen energie 'verspilt' aan de ander en/of situaties.. En natuurlijk heeft alles een lering en heb je er ook wat van opgestoken maar je tijd is zo kostbaar! Besteed dit eerst aan je eigen levensvuur zodat je genoeg energie hebt om een ander te kunnen helpen.. Mits dit een gelijkgestemde is en jouw energie niet alleen maar gebruiken wilt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final