Veelbelovend

 Veelbelovend.

Herken je dat gevoel nog toen je een kind was? Het gevoel van een leeg blanko vel papier waarop alles mogelijk was, waar je reikhalzend naar uitkijkt, omdat het alleen maar mooier kon worden als de voorgaande bladzijdes of op zijn minst beter. Het heerlijke gevoel opnieuw te mogen beginnen aan een blanko pagina, dromend, enthousiast wat je ging maken van deze nieuwe bladzijde. Soms al met de eerste potloodstreep een kleine teleurstelling omdat het net de goede kleur niet was, maar vol goede moed doorgaan en anders.... op naar de volgende pagina.
Elke dag, zelfs elke minuut mag je aan zo'n mooie nieuwe blanko bladzijde beginnen. Dat zou betekenen dat er nooit iets fout was, althans je krijgt altijd de kans om de bladzijde om te slaan en opnieuw te beginnen.
Bedenk eens wat dat een ruimte in jezelf zou geven en voel eens bij elke stap waar je bang voor bent dat je altijd de kans krijgt, elke dag opnieuw de bladzijde om te slaan en opnieuw aan die veelbelovende, spierwitte pagina mag beginnen.
Gun jezelf elke dag opnieuw dat reikhalzende verlangen van het kind in je om de bladzijde om te mogen slaan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final