Innerlijk conflict


Deze kaart is de start van een nieuw begin. Het kan zijn dat je op dit moment in conflict bent met meerdere aspecten binnenin jouzelf. In jouw binnenste woeit een storm aan gevoelens die je niet geheel tot je neemt. Je wilt vooral de mooie aspecten van jezelf belichten, maar wilt de donkere kant in de schaduw laten. Dit is de reden van het innerlijk conflict.

Je hebt geleerd om alles als goed of slecht te bestempelen. Maar er is in wezen geen goed of slecht. Het is wat het is! Je bent compleet in heel jouw Zijn, met alles aspecten van jezelf. Je mag deze aspecten allemaal omarmen als zijnde onderdeel van jou. Het conflict in jezelf zal daarmee zijn waarde verliezen en zal afzwakken naar een geheel ander niveau.

Het niveau van bewustzijn omvat alle mooie en minder mooie aspecten van jezelf. Wanneer je je dit realiseert, krijgt het een balans, want je bent wie je bent! Laat mensen zien wie je bent in heel jouw Zijn, met alles wat bij je hoort. Je hoeft je niet aan te passen aan de mening of wensen van anderen. Ga jouw hele Zelf laten zien, zodat mensen jóu werkelijk gaan zien! Niet alleen de mooie kunstvorm, die je je hebt aangemeten. Dat ben jij niet!

Zodra je dit gaat integreren, zul je voelen dat dit een nieuw begin is van jouw weg. Je stond even op een kruispunt, maar als je deze keuze maakt voor jezelf, dan kun je helemaal jouw eigen leven gaan leven!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final