HET TEMPELPAD


~ HET TEMPELPAD ~


Deze boodschap vertegenwoordigt je eigen spirituele evolutie. Het kronkelende pad waarop u zich bevindt, leidt naar een gezegende tempel in een prachtige tuin, die de spirituele bestemming symboliseert die uw ziel voor dit leven in gedachten heeft. Wat je nu doormaakt, maakt allemaal deel uit van het proces van je ziel. Je bent op je karmische pad en gaat de goede kant op, en de keuzes die je nu maakt zijn belangrijk voor je persoonlijke groei en levenslessen.
De lichten rond de tempel vertegenwoordigen de geestenwereld – uw familieleden en vrienden, engelen en gidsen – alle liefdevolle geesthelpers die ernaar verlangen u te helpen. Roep hen op om open te staan ​​voor hun wijsheid en inspiratie.
Dit is een prachtige, levensverlengende tijd, dus houd zowel uw persoonlijke prioriteiten als uw spirituele verbinding in gedachten. Het volgen van je hogere bedoelingen zal je helpen je leven op dramatische wijze vooruit te helpen, en het verbinden met Spirit en je Hogere Zelf zal een geweldige invloed hebben op alles wat je ervaart.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final