Mandala dagkaart


De vraag is waarom je de lat voor Jezelf zo hoog legt. Heb je niet voldoende geïnvesteerd? Het laat je niet los. Het is lastig te accepteren, dat de waarheid niet boven tafel komt. Je wilt zo graag gerechtvaardigd worden. Gezien en gehoord. Weet, dat je de bevestiging niet nodig hebt. Het is te begrijpen, dat na zoveel investeringen je wilt, dat je recht wordt gedaan. Het is niet aan jou om die beweging te maken. Het laatste stuk acceptatie is een moeilijke klus. Het is het laatste deel van de verstrengeling, dat je vast houdt. Het belemmert je om verder te bewegen. Dat wat je vast houdt, is je grootste obstakel. Vanuit je oneindige Liefde voor de mens, blijf je in een situatie waarvan je weet dat er geen voedingsbodem is. Je hebt Jezelf al zoveel ontzegt. Vanuit de noemer van de Liefde. Hoe staat het met de Liefde voor Jezelf?

Een doof mens kan je niet horen. Je kunt zingen, liefdevolle woorden spreken, je gevoelens uiten. Hij zal je niet boodschap niet horen. Een blind mens kan je niet zien. Je kunt hoog of laag springen, de beweging zal niet worden opgemerkt door de ogen van de ander. Een onwetend mens kan niet begrijpen wat je ervaart. Hoe jouw binnenwereld werkt. Het is onvermogen, waardoor de verbinding niet tot stand kan komen. Waarom blijf je proberen om connectie maken? Waarom kun je niet accepteren dat de bodem is bereikt? Je trekt aan een dood paard. De ander kan je niet horen, zien of begrijpen. Het is de vraag hoe lang het duurt voor je de realiteit wilt accepteren. Het vreet kostbare Energie. De uitkomst zal je niet geven waar je naar verlangt.

Zet die stap maar. Je kunt het. Je hebt bergen beklommen. Pieken en dalen beleefd. Je hebt emotionele kolken overwonnen. Je hebt alle Kracht in je om dit te overleven. Je beschikt over zoveel liefdevolle en krachtige Energie. Hebt hemel en aarde bewogen om de wereld voor anderen te dragen. Nu is het jouw beurt. Wat zijn je mooiste wensen? Waar verlang je naar? Laat los wat je tegen houdt om verder te groeien. Het Universum draagt je waar je ook gaat. Vooral op momenten als je het even niet meer weet. Als je twijfelt aan alles dat je bent. Aan je daadkracht om te creëren voor Jezelf. Je kunt het. Het is een omslag die je maakt in je Zijn. Nu niet meer de ander, maar JIJZELF. Lief Kind, dit is jouw leven. Jij bepaalt wat je nodig hebt om het op een waardevolle en authentieke manier in te vullen. Neem je ruimte in.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final