3 Kaartlegging


Vrijheid
Boodschap van de kaart: ga je weg en lijdt het leven dat je wilt. Wie echt vrij wil zijn, heeft veel te doen! Vrijheid geeft je de plicht om oplettender te zijn dan je misschien had gedacht. Het klinkt zo aanlokkelijk: vrij zijn. Voordat we in dit leven kwamen hebben we met onze Hemelse helpers een levensplan opgesteld, waarin momenten van vrije besluiten en momenten van plicht zijn opgenomen. Werkelijke vrijheid betekent dat we niemand moeten volgen, maar onze eigen levensweg moeten gaan. We kunnen nooit de weg van een ander volgen, dan zouden we niet vrij zijn.
Nieuwe ideeën
Boodschap van de kaart: Let op de inspiratie die je binnenkort zult krijgen. Sommige gedachte kunnen een ingeving uit de Hemelse wereld zijn. De hele Engelen proberen iedere dag te verlichten voor ons. Vaak gebeurt dit door een inspirerende ingeving die plotseling als uit het niets bij ons opkomt. Het is niet nodig dat het altijd iets heel belangrijks is dat ons leven rijker maakt. Vertrouw erop dat de Engelen jou ook als werktuig van de lichtwezend zien en graag gebruik van je maken om hun inspiratie en wijsheid aan de wereld te laten zien.
Schoonheid komt van binnenuit
Boodschap van de kaart: Je bent mooi en charmant! Keer je blik af van de uiterlijkheden en richt je op je ware schoonheid. Tegenwoordig wordt een grote betekenis toegekend aan het uiterlijk. In plaats van aan ons innerlijke schoonheid werken en te proberen volmaak te worden regelen ons op het uiterlijk, op kleding kapsels, en allerlei verbeteringen die ons mooier moeten maken. De hele dag kan er geen uiterlijke schoonheid ze kijken direct in je hart en ontdekken hier je ware schoonheid! Is het geen bevrijdende gedachte dat je niet stil hoeft te staan bij goede eruit ziet En wat je aan zou trekken. Ontdek weer hoe je echt bent en je zult van binnenuit stralen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final