De helende kracht van de natuur en het water.

 De helende kracht van de natuur en het water.

Vandaag wil ik wat dieper ingaan op de helende krachten van de natuur en haar water. Waar zit de helende kracht? Wat merk je hier van? Hoe kun je het omarmen in je leven? Wat kun je doen om het te integreren? Kun je ermee werken, zo ja, hoe dan? Allemaal vragen die ik wil behandelen in de post van vandaag.
Waar zit de helende kracht en wat merk je hier van?
De helende kracht van de natuur en het water zit in verschillende dingen. Het zit in de lucht, de bomen, de bloemen, de dieren, het water, de blaadjes, het licht en de aarde. De lucht, bloemen en bomen geven zuurstof om in te ademen, de dieren geven aan dat het tijd is om goed te kijken en te genieten, het water werkt als een reiniging voor lichaam en ziel, de blaadjes en aarde zorgen voor gronding en het licht zorgt voor lichtheid.
Hoe kun je dit omarmen en integreren in je leven?
Je kunt het omarmen door er van te genieten en het integreren doe je door dagelijks naar buiten te gaan, de natuur in. De natuur is voor iedereen, mits je haar met respect en liefde behandelt. Zorg goed voor moeder natuur en zij zorgt goed voor jou.
Kun je ermee werken en zo ja, hoe dan?
Je kan zeker werken met de heling van de natuur. Je kan bijvoorbeeld wandelcoaching geven door de natuur in te gaan, hierbij gebruik je alle zintuigen. Je kan rituelen uitvoeren en werken met de elementen. Je kan je onderdompelen in het water en je ziel laten schoonwassen door het water. Alles wat niet meer nodig is neemt het water mee.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final