Dromen

Soms is de weg die wij bewandelen eenzaam, we voelen ons niet compleet, we proberen de leegte te vullen met entertainment, helaas is dat een tijdelijke oplossing, in onze dromen zullen we de mensen die wij zijn verloren weer tegenkomen en worden we weer even eenzaam en leeg wakker uit nachtmerries die ons achtervolgen met vreselijke gebeurtenissen uit het verleden.
Het is daarom belangrijk om niet te verslachtofferen met hetgeen anderen ons hebben aangedaan, liever verzet je je niet tegen dat eenzame en lege gevoel, zie in dat juist de entertainment industrie ons het tegenovergestelde laat zien van wat wij zijn.
Accepteer de leegte laat het universum binnen, de verbinding is er, je moet het alleen leren voelen.
Maak een wens, praat met het universum, je zult zien dat je minder alleen bent dan je dacht, wanneer je bewust de verbinding aangaat met al wat leeft dan is er geen onderscheid, want jij bent net als deze planeet een kind van het universum.
Jij bent net als het universum onbegrensd, er bestaat alleen maar het nu en dat nu impliceert het hele pakket , het universum is verleden, heden en toekomst. Er is geen verschil.
Wat is gebeurd dat is gebeurd en wat zou komen dat komt, en toch blijft dat alles in het nu.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final