Stapel Legging


 Er kan iets onbekends zijn in een relatie of een zakelijke situatie. Misschien verbergt een vriend of minnaar belangrijke informatie voor je. Of misschien wordt er op het werk iets ondernomen waar je nog niets van af weet. De waarschuwing hier is om naar je lessen te luisteren en je bewust te zijn van wat er om je heen gebeurt.

Raak niet in paniek en word verdacht van iedereen. Neem de dingen stap voor stap en sta jezelf toe om rustig te onderzoeken wat er aan de hand is, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om belangrijke beslissingen te nemen. Deze kaart kan ook een andere betekenis hebben, zo kan het misschien ook zo zijn dat jij iets verbergt voor jezelf.
De tweede kaart zegt iets over je innerlijke kracht. Wat ik hierbij voel is dat bepaalde mensen die in deze groep zitten, in een situatie bevinden die op dit moment vraagt ​​om enige gevoeligheid. Het kan een probleem zijn met een vriend of iemand op het werk of in jouw familie.
Deze kaart, vertelt je dat je moet pauzeren en weerstand moet bieden aan elke oude drang om door dingen heen te ploegen. Er komen namelijk veel oude pijn stukken nu naar boven, welke gezien mogen worden. Deze mag je gaan (h)erkennen.Als je flexibel en kalm en helder naar de situatie kijkt, breng je zachte, ontvankelijke yin-energie naar het probleem waar jij je momenteel in bevind.
De verbindingskaart tussen de verborgen waarheden en je innerlijk kracht is totale acceptatie. Totale acceptatie is de weg naar vrede. Alles in je beleving is precies zoals het zou moeten zijn. Het is nu tijd om rustig te blijven en aan jezelf te denken, ondanks de huidige omstandigheden. Er wordt je van uit het universum gevraagd om in je kracht te treden.
De derde kaart gaat over zelfacceptatie en vergeving. Zadkiel is de engel van mededogen en vergeving, en hij brengt een belangrijke boodschap over je houding ten opzichte van jezelf. De verbindingskaart tussen innerlijke kracht en zelfacceptatie is tijd om een besluit te nemen.
Elke keuze heeft een consequentie. Je bent bij een wegsplitsing aangekomen en er wordt je gevraagd een besluit te nemen. Kies je ervoor om linksaf te gaan om je dromen waar te maken? Of ga je rechtsaf? Kies je de weg die het minst begaan is van de weg die anderen je zijn voorgegaan? Dit is jouw keuze, en de keuze die jij alleen moet maken. Omstandigheden en andere mensen zullen niet voor je maken. Let op, en vermijd dit punt niet, want je staat voor een belangrijke keuze.
Transformatie gebeurt van binnenuit, daar begint het. Jij alleen kunt beslissen om aan deze reis te beginnen. Door de duistere aspecten van het zelf en je innerlijke licht te erkennen en te begrijpen, kun je beginnen te evolueren naar een beter begrip van wie je bent en in welke richting je leven moet gaan. Er is geen goed of fout pad. Jouw pad is uniek voor jou.
Door te leren afstemmen op je intuïtie word je begeleid om de beste keuzes in je leven te maken. Als iets niet goed voelt, is dat waarschijnlijk niet zo. Houd een dagboek bij van jouw intuïtieve gevoelens en ervaringen, evenals jouw dromen en je zult ontdekken dat je meer open je bent, hoe nauwkeuriger deze gevoelens zullen komen.
De beoefening van meditatie zal je helpen innerlijke stilte in je geest te vinden en je te helpen ont stressen. Meditatie laat ook berichten en kennis van je Hogere Zelf en Gidsen door je heen stromen. Er zijn veel vormen van meditatie - zoek er een die bij je past. Probeer in de natuur te mediteren en laat je vasthouden en ondersteunen door de aarde. Welke vorm van meditatie je ook kiest, begin langzaam en wees geduldig met jezelf.
Je mag leren om ongemakkelijke emoties te herkennen en te onderzoeken. Je kunt ze een tijdje volstoppen en je kunt ze voor een korte periode onder controle houden, maar als een dam die barst, zullen ze uiteindelijk naar buiten komen en exploderen in gedrag zoals ongecontroleerde woede, eetstoornissen, verslavingen en verdovende activiteiten.
Leer stil te zitten bij je intense en vaak pijnlijke gevoelens; verdriet, schuld, schaamte, verdriet of hopeloosheid komen met een reden in je bewustzijn. Verken ze en wees nieuwsgierig naar ze, want het maakt allemaal deel uit van de prachtige menselijke ervaring. Dit vergt oefening, maar wees ervan verzekerd dat je veilig zult zijn terwijl je door deze gevoelens reist, want ze hebben berichten voor je.
Terwijl je werkt met je schaduwkant, je duisternis, zul je merken dat het licht naar binnen begint te sijpelen. Het vergt werk en toewijding, maar dit krachtige proces kan je leven veranderen. In plaats van je gevoelens te verdoven met schadelijk gedrag en in plaats van sterke emoties te negeren, moet je ze onder ogen zien. Wanneer je ze volledig leert voelen, zullen ze hun controle over jou loslaten.
Een deel van jezelf klein houden kan een aarzeling zijn om je waarheid te spreken; in plaats daarvan zwijg je in een poging de vrede te bewaren en conflicten te minimaliseren. Spreken betekent trouw zijn aan jezelf en je kracht terugnemen. Misschien ben je bang om een ​​fout te maken, om veranderingen aan te brengen of om jezelf alleen te vinden.
Onthoud wie je werkelijk bent, want je ziel weet dat als je spreekt, je waarheid zal gedijen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final