Parvati


 GODIN VAN LIEFDE EN VRUCHTBAARHEID


Als een mooie en vriendelijke moedergodin begon Parvati een leven van zelfverloochening.

Parvati leidde een eenvoudig leven als een mooi dansend meisje totdat de ascetische god Shiva aan haar verscheen als een oude brahmaan en hun huwelijk voleindigde. Parvati's zoon Ganesha werd per ongeluk vermoord en tot haar grote opluchting weer tot leven gewekt door zijn vader Shiva.

Gechanneld bericht van Parvati

'Ik sta alle vrouwen bij die veel ontberingen hebben geleden door toedoen van een echtgenoot, terwijl ze een loyale en liefhebbende moeder en echtgenote zijn gebleven. Ik kan vrouwen het geschenk van zwangerschap schenken, samen met het geschenk van ware liefde.

Begeleiding van Parvati

Liefde:
je moet een door familie gearrangeerd huwelijk bespreken en heroverwegen als het je leed of leed zou bezorgen. Hindernissen voor uw huwelijk of partnerschap worden overwonnen.

Overvloed:
ontkenning van je eigen behoeften voordat de zorg van anderen op dit moment nodig kan zijn. Accepteer het voor de huidige tijd, want er komen spoedig meer overvloedige tijden aan.

Werk/bedrijf:
een tijd waarin u meer geld moet uitgeven dan er binnenkomt, kan momenteel nodig zijn in uw bedrijf. Zorg ervoor dat u uw collega's ondersteunt waar nodig.

Onderwijs:
hard werken en vastberadenheid zijn momenteel nodig. Uiteindelijk slaag je en slaag je voor je examens. jouw studies

Toekomst:
op de lange termijn zullen uw gezondheidsproblemen verbeteren. Relaties met moeilijke familieleden zullen herstellen en je harde werk uit het verleden zal je helpen om in de toekomst te slagen. Er zijn positieve veranderingen in het verschiet.

Zegeningen van Parvati om obstakels voor een huwelijk weg te nemen

Gebruik de mantra als je een huwelijk zoekt met een persoon die je al kent.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final