Goddelijke liefde


Liefde is de essentie van alles wat bestaat.

Als alles in het universum in goddelijke en perfecte staat is en iedere situatie, gebeurtenis of ervaring de volgende stap in de kosmische dans veroorzaakt, dan is iedere ervaring, vrolijk of verdrietig, de liefde van het Universum werkt via jou leven en je leert en helpt om te groeien en je te ontwikkelen.
Als je jouw ervaringen kunt bekijken en ziet wat je ziel heeft gewonnen, laat je de liefde van het universum toe in jouw hart.
Iedere ervaring biedt je de kans om te leren en te groeien en dit is het allergrootste geschenk.
Net zoals de spieren in je lichaam wordt je geest zwak en slap en sterft hij uiteindelijk als hij niet wordt uitgedaagd en getraind.
Het is nu tijd om je te realiseren dat je geliefd bent. Je bent geliefd! Dat is de simpele waarheid of je jezelf daar nu bewust van bent of niet.
Het is tijd om de daad van liefde naar binnen te richten.
Het universum kent een oneindige voorraad liefde, maar wat je daarmee doet is jouw keuze.
Alle relaties zijn een reflectie van wat je vindt van jezelf en wat je vindt dat je verdiend.
Het is tijd om eens te letten op wat jouw relaties zeggen over jou! Het is tijd om jezelf naar binnen te keren en jezelf echt te geven wat je nodig hebt.
Dat kan bijvoorbeeld tijd zijn voor jezelf, nieuwe grenzen stellen of jezelf verwennen en verfraaien.
Wat het ook is, het is absoluut noodzakelijk dat je bepaalt wat je echt nodig hebt en dat je werkt aan het vervullen van die behoefte van jezelf.
Een eenvoudige manier om uit te zoeken wat je nodig hebt, is kijken naar wat je denkt te missen in een relatie of zien wat je aantrekt in iemand en die dingen dan aan jezelf geven.
Als je eenmaal bent begonnen met jezelf lief te hebben, te eren en te respecteren en eventuele schadelijke invloeden hebt verwijderd, zul je merken dat de wereld die liefde naar je zal weerkaatsen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final