Dagkaart uit Spirituele Wijsheid van de Engelen


Opstanding
Gabriël is de engel van opstanding, de stem van God en de bode van goed nieuws. Hij verscheen aan Moeder Maria om haar roeping te verkondigen. Hij waakte over de profeet Mohammed, inspireerde Jeanne d'Arc en beinvloedde Zoroaster. Wanneer u daar klaar voor bent, zal Gabriël u de voornaamste plichten van uw spirituele bestemming aankondigen.
Iets weer doen opstaan, betekent iets wat dood leek 'tot leven brengen' of doen verrijzen vanuit een geloof in de dood. Jezus toonde het ons zoals de natuur het elke lente doet. In uw hart brandt de ware geest die het stoffelijk lichaam weer kan doen leven en de doden terug kan roepen. Jezus kwam hier om ons te leren dat het Koninkrijk der Hemelen de bewuste erkenning van God is.
Uw lichaam is een reflectie van uw geest en uw sterfelijk bewustzijn. Wordt de ziel door de Geest verlicht, dan komt het lichaam ook tot leven en zal het genezen. Het vibrerende aantal cellen wordt steeds groter naarmate u meer bent afgestemd op uw Eeuwige Zelf dat uw persoonlijke fragment bevat van Gods aanwezigheid. Het wordt ook wel het Witte Vuur Lichaam genoemd en is samengesteld uit zuiver elektronisch licht en uw voorraad goddelijke liefde, wijsheid en macht.
Het is het lichaam waarin Jezus ter Hemel ging. U kunt hetzelfde doen! Richt u bewust op goddelijke gedachten, gevoelens, ideeen en besef dat deze uw geboorterecht zijn en uw waarheid. Houd dit Licht dat u steunt dagelijks, elk uur, elk moment vast en voel heel diep de dankbaarheid die dit contact vergezelt.
Bid elke nacht tot Gabriël om in zijn Vlam der Opstanding te worden opgenomen. Het bewustzijn is van alle geestelijke druk verlost terwijl u slaapt. Mocht u plotseling wakker worden met een angstig gevoel, dan is het heel goed mogelijk dat u in contact met God bent geweest en dat deze ervaring uw zenuwen heeft overbelast.
In het begin begrijpt de geest deze intense energie niet en het reageert daarop met angst. Dit zijn echter zegenrijke momenten! Heeft Gabriël u eenmaal ondergedompeld, dan zult u herboren en jubelend ontwaken.
Roep Gabriël aan om uw leven weer op het spoor naar uw bestemming te begeleiden. Vraag hem hoe u uw leven op een hoger plan krijgt tot u de waarheid van uw wezen bereikt. Vooral met Pasen is de kracht der opstanding sterk, gebruik dus die gelegenheid om uzelf te genezen en te verlichten tot u zich vrij voelt! Luister ook naar Gabriël stem als hij u, zoals hij ook tegen Maria zei, zegt: 'Heilig is Uw Naam, vol Genade! De Heer is met u.'

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final