Omgedraaide kaarten


Kaart 1: perfecte timing
Dit is precies het juiste moment voor de situatie waar je een vraag over hebt gesteld. Ga met vertrouwen verder! Stel niet uit en aarzel niet, want de poort naar energie staat nu voor je open. De condities zijn geschikt om te worden uitgevoerd. Zelfs als je je niet voorbereid voelt, blijf er zeker van dat je dat wel bent.
Kaart 2: vreedzame oplossing
Er komt een eind aan de uitdagingen waar over je vragen stelt. Het conflict stopt en zal spoedig worden vervangen door overeenstemming. Er ontstaat een gevoel van vrede dat jullie allemaal delen, ook als er een paar alleen maar 'toestemmen om tegen te stemmen'.
Kaart 3: krijg meer informatie
Om een verstandige beslissing te nemen over de situatie waarover je een vraag hebt, heb je meer informatie nodig. Benader een deskundige over het onderwerp en vraag om advies. Als je vrienden of familie in je omgeving hebt die hier kijk op hebben, vraag om hun op-of aanmerkingen. Misschien moet je een beetje analytisch onderzoek doen om de gegevens te krijgen die je nodig hebt. Het kan zijn dat je boeken moet lezen, les moet nemen of een cursus moet volgen, of informatie van het internet moet verzamelen.
Kaart 4: ja
Het antwoord op je vraag is ja!
Kaart 5: beter worden
De engelen willen je laten weten dat de gezondheid van de persoon over wie je een vraag hebt gesteld, gaat verbeteren. Je kunt de hulp van aartsengel Rafaƫl en je beschermengelen vragen om het herstel te bespoedigen. Deze kaart kan ook een teken zijn dat je gezondere keuzes in je leven moet maken.
Kaart 6: Kies een nieuwe richting
Het is nu tijd om te kiezen voor een nieuwe richting in je leven. Je ontdekt dat de omstandigheden waarin je je nu bevindt je geen voldoening schenken, of misschien heb je een heel ontevreden gevoel van binnen. Je weet dat er iets meer in de wereld moet zijn voor jou, je hebt geaarzeld om de leiding van je engelen te volgen. Maak een bewuste keus om te zijn zoals je bent. Creƫer een plan van actie voor jezelf dat je leidt in de richting van je goddelijke doel. Neem direct de stap naar een gelukkiger toekomst!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final