Mens

 

❤️Een lang verhaal... maar... wow... zo mooi en waar..❤️

De term bewuste of geëvolueerde (ontwaakte) mens wordt gebruikt om een man te beschrijven die zich volledig bewust is van zijn gedachten, gevoelens, percepties, overtuigingen, meningen en iemand die elegant in zijn eigen waarheid staat en niet bang is om de diepten van wie hij is te erkennen en uit te drukken.

Een bewuste man is noch bang voor zijn krachtige mannelijke of vrouwelijke energie en hij werkt voortdurend aan het vinden van de balans binnen beide.
Een bewuste man is zich ervan bewust dat zijn mannelijke energie hem doortastendheid, analytisch denken, assertiviteit geeft en hem ertoe aanzet te streven, en dat zijn vrouwelijke kant hem geduld, een open hart, liefdevol, verzorgend en innerlijke kalmte biedt.

Bewuste mannen kunnen ongrijpbaar lijken, en veel vrouwen lijken
steeds hetzelfde type mannen aan te trekken, dezelfde fouten herhalen en steeds weer dezelfde lessen te krijgen.
De reden hiervoor is dat vrouwen een oogje dicht kunnen knijpen voor een bewuste man omdat ze bang zijn dat ze niet aan dezelfde normen voldoen als een bewuste man, of het kan zijn dat sommige vrouwen zich niet volledig bewust zijn van hoe ze een bewuste man wanneer ze er een ontmoeten.

Door een bewuste man die sterk staat in zijn eigen waarheid, kan hij anderen het gevoel geven dat ze oog in oog staan met al hun onzekerheden. Het kan voelen alsof de bewuste man een spiegel voorhoudt zodat andere mensen hun reflecties helder en levendig zien.
Als we geen hoog eigenwaarde of eigenwaarde hebben, kunnen deze reflecties ons verleiden om weg te rennen en ons te verbergen voor onze problemen in plaats van ze aan te pakken en het nodige te doen, te werken en veranderingen aan te brengen voor persoonlijke groei.

Om een bewuste man gemakkelijk te kunnen herkennen, zijn dit een paar van de meest voorkomende eigenschappen:
~Eert de goddelijke Godin in het vrouwtje.
~Iemand die controle en verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen leven.
~ Een man met een hoge mate van integriteit.
~Een bewuste man zal geïnteresseerd zijn in een vrouw die natuurlijk is.
~Creëert een veilige ruimte voor communicatie.
~Trouw aan zijn woord.
~Consistent, vooral in moeilijke tijden.
~Hij is niet bang voor kritiek.
~ comfortabel in zijn eigen vel.
~Accepteert zijn fouten en ziet fouten onder ogen.
~ Hij heeft zelfliefde, eigenwaarde en een hoog zelfwaarde.
~Luistert volledig en communiceert duidelijk en eerlijk.
~ Niet co-afhankelijk.
~Heeft niet de behoefte of verlangen om zijn relatie of een ander persoon te beheersen.
~ Hij heeft een sterke mannelijke geest.
~In aanraking met zijn vrouwelijke kant.
~ Vermijdt geen conflicten.
~Eerlijk, open, loyaal en betrouwbaar.
~Bindt volledig en laat zijn partner zich uniek voelen.
~Zorgt diep om de planeet en al haar inwoners.
~ Weet hoe je een vrouw seksueel kan plezieren zonder aan zijn behoeften te denken.
~Op een reis die voortdurend groeit en leert.
Een bewuste man zorgt voor zijn emotionele, mentale, fysieke en spirituele gezondheid en hij zal zich waarschijnlijk aangetrokken voelen tot iemand die hetzelfde doet.

Om een bewuste man aan te trekken, is het essentieel om het vitale innerlijke werk te doen dat nodig is om ervoor te zorgen dat er vooruitgang is naar volledig van onszelf houden en de beste versie van wie we zijn, zodat we ons hoogste potentieel bereiken.
Een bewuste man is geïntrigeerd door een vrouw die zich comfortabel voelt om haar volledige authentieke, oprechte zelf te zijn. Fouten, onvolmaaktheden en de schaduwzelf zullen er niet toe doen voor een man die bewust is. Hij heeft liever dat een vrouw helemaal opduikt zoals ze is, accepteert dat ze op een reis van progressie is, in plaats van zich te verbergen of zichzelf te maskeren en iemand te zijn die ze niet is.

Het soort vrouw dat geen f*ck geeft om wat mensen over haar denken is wie een bewuste man het aantrekkelijkst zal vinden. Iemand die zichzelf niet zal veranderen, mengen of compromitteren om te passen of te voldoen aan de normen of verwachtingen van de maatschappij. De bewuste man zal zich aangetrokken voelen tot een vrouw die haar eigen richtlijnen, normen en morele codes stelt. Alleen weten dat ze trouw is aan zichzelf, zichzelf en de mensen om haar heen eert, is wat een bewuste man bedwelmend en magnetiserend vindt.

Een bewuste man wil geen vrouw die zich inzet om hem gelukkig te maken; hij wil iemand wiens hoofd focus is zichzelf gelukkig maken. Hij weet dat niemand anders verantwoordelijk is voor zijn geluk dan hijzelf. Een bewuste man houdt ervan om in het gezelschap te zijn van of verbonden te zijn met een vrouw die vanuit de kern straalt, vrijgeest is en op avontuur gaat om haar dromen en fantasieën te verkennen.
Een bewuste man zal een vrouw op geen enkele manier bekritiseren of neerzetten omdat ze haar ware, authentieke zelf is.

Hij accepteert een vrouw zoals ze is en verwacht niet dat ze altijd vol vreugde zal zijn. Een bewuste man begrijpt volledig dat het leven elke schaduw zal bieden en weet dat iedereen innerlijke demonen heeft om door te werken.
Er heerst een niveau van rust en innerlijke kalmte bij een bewuste man, en hij zal zeer zelden zelfbeheersing verliezen of zijn emoties het beter van zichzelf laten worden. Hij zal het niet waarderen als iemand hem bewust probeert op te winden of te duwen om te kijken of ze een reactie kunnen veroorzaken.
Er zal geen spel gespeeld worden met een bewuste man - hij zal dit soort manipulerend gedrag meteen zien. Hij heeft geen tijd voor drama of voor hoog onderhoud mensen, hij wil mensen om zich heen die niet bang zijn om hun waarheid te spreken, niet achtervolgd hoeven te worden en geen trucjes gebruiken om aandacht te krijgen.

Een bewuste man wil bij een vrouw zijn die hem niet gaat oordelen omdat hij zichzelf is en ook, hij zal niet hetzelfde terug doen. Hij wil vrij zijn om te proeven van alles wat het leven biedt, fouten maken, ervan leren en elke dag opnieuw beginnen.
De bewuste man heeft een hoge integriteit en goede moraal en wil een vrouw die dit kan herkennen zodat ze hem op zijn pad vertrouwt zonder zich onzeker te voelen of te twijfelen aan zijn daden. Hij is een werk van progressie, geen perfectie en ziet anderen hetzelfde en hij accepteert dat hij vele malen zal vallen.

Hoe hard hij ook de grond raakt; hij zal elke keer sterker en wijzer opstaan. Hij zal iemand niet waarderen die hem uitscheld omdat hij oprecht is en zich aansluit bij zijn authentieke zelf.
Hoewel een bewuste man geaccepteerd wil worden zoals hij is, wil hij ook bij een vrouw zijn die niet bang is om hem uit te roepen op zijn onzin. Wanneer een bewuste man niet oprecht is, in zijn ego leeft of niet authentiek is, zal hij het waarderen dat hij het verteld wordt en er ook verantwoordelijk voor wordt gesteld. Hij respecteert een vrouw die hem pusht om zijn hoogste potentieel te bereiken, maar alleen wanneer een vrouw dit doet vanuit een plek van liefde en niet vanuit angsten of onzekerheden.

De bewuste man weet dat de juiste relatie zijn evolutie zal helpen, net zoals hij er is om de vrouw te helpen via de hare en hij wil iemand om zich heen waar hun dubbele focus ligt op groei en reizen door het leven zij aan zij, terwijl ze beide op hun individuele wegen zijn.
Wanneer je een relatie hebt met een bewuste man is het belangrijk om het verleden stevig achter je te laten en te bestaan in het huidige moment. Het vasthouden aan zware bagage of liefdes die nu weg zijn, zal voorkomen dat de relatie verdiept en een bewuste man zal zich er zeer bewust van zijn dat barrières en muren aanwezig zijn Het verleden is nu voorbij en de enige plek om te bestaan is volledig in het huidige moment, omarmt de opwindende sensaties die liefde, avontuur en leven te bieden hebben.

Onopgeloste of niet genezen pijnlijke herinneringen geven een krachtige negatieve energie af en het is essentieel dat deze wonden worden erkend en aan gewerkt worden. Wanneer het werk klaar is, in plaats van dezelfde soorten energie en relaties aan te trekken die de aanval van oude traumatische patronen hebben veroorzaakt, zullen nieuwe energie en liefde uitstralen, die dan een soortgelijke trilling aantrekken als wat wordt uitgezonden.

In een relatie met een bewuste man is het niet nodig om je te focussen op de oppervlakkige aspecten van ons leven. De bewuste mens is geïnteresseerd en geïntrigeerd door wat diep in onze ziel zit en wat er in onze geest gebeurt. Het is belangrijk om te stoppen met je zorgen te maken over uiterlijke uiterlijk en te beoordelen of we goed genoeg, mooi genoeg zijn, of aandacht of bewondering waard zijn van iemand.

De belangrijkste mening is hoe een vrouw zichzelf ziet en denkt en haar vermogen om zichzelf helemaal te accepteren zoals ze is - dat is de houding die het juiste type persoon aantrekt.
Vrouwen die zichzelf volledig kunnen accepteren en ook die hun innerlijke Godin aanbidden en eren zullen een overvloed aan energie en sensualiteit uitstralen die bewuste mannen zeer intrigerend en aantrekkelijk vinden.

De bewuste man heeft een krachtige seksuele energie; hij zal het echter niet in zijn voordeel gebruiken om vrouwen te verleiden of genegenheid of avances te krijgen. Hij weet precies hoe hij een vrouw moet respecteren en eren en bewondert iemand die zich ook bewust is van haar magnetiserende energie. Samen staan ze op een plek om de krachtige, explosieve en uiteindelijk helende voordelen te koesteren en te verkennen die hun energetisch opgeladen verbinding oplevert.

Voor elke vrouw die een bewuste man in haar leven wil aantrekken, moet ze eerst alles loslaten wat ze heeft gekend uit eerdere relaties: alle pijn, pijn en wantrouwen en de volledige kwaliteiten herkennen die een bewuste man bezit.

Een mannelijke krijger en een vrouwelijke godin kunnen samen een harmonieuze, zielsbinding en levensveranderende samenwerking creëren die een heilige toewijding zal zijn om elkaars paden en reizen samen te aanbidden, maar geheel apart terwijl ze allemaal stevig staan en authentiek in hun eigen waarheid leven.

"Er is geen bewustzijn komen zonder pijn. Mensen doen alles, hoe absurd ook, om te vermijden dat ze hun eigen ziel onder ogen komen. Men wordt niet verlicht door beeldfiguren van licht, maar door de duisternis bewust te maken. ” ~ C.G. Jung

❤ ~ Alex Myles

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final