HET INCARNATIE SPEL

HET INCARNATIE SPEL...
Als je besloot om hier op aarde te incarneren in deze zeer zware en moeilijke tijden, is het omdat je niet alleen wist dat je in staat was, dat je de uitdaging aan zou gaan die je jezelf stelt, maar je zou enorm veel ervaringen, kennis en rijkdom internals opdoen als een ziel.
Al het huilen, al het lijden, angst, tranen en woede, de wanhoop, zijn niets vergeleken met de omvang van de evolutie die deze aardse ervaring je brengt.
Over het heelal en de eeuwigheid van je ziel is dit leven zowel een oogwenk als een primitieve ervaring die diep geleefd kan worden om alle voordelen te plukken die je zoekt.
Wat we nu meemaken in deze scharnierjaren tussen het einde van een beschaving en het ontstaan van een nieuwe is tegelijkertijd heel hard, angstaanjagend, destabiliserend... en vreugdevol, spannend, verrijkend, transcendent!
Je zult nooit meer dezelfde zijn na deze incarnatie. Zie dit als een intensieve cursus die je dankzij de beperkingen, en zeer contrasterende dualiteit motiveert om te evolueren om jezelf te overtreffen, te bevrijden en maximaal uit te breiden als Bewustzijn.
Strijden voor het voortbestaan, voor zijn idealen en waarden, terwijl je meedoet aan de opkomst van een nieuwe wereld en een nieuw menselijk ras, is een unieke en opwindende ervaring, weinig wezens hebben de kans om in het melkwegstelsel te leven. Geen wonder dat zielen momenteel in de rij staan voor de kans om dit geweldige avontuur te beleven!
Geloof in jezelf . Als je hier bent, betekent dat dat je het kunt en zelfs als je het spul van een hebt held/heldin . Dat je het vermogen en de kunst hebt om af te dalen naar de laagste frequenties van het Universum om daar de mooiste symfonieën te creëren.
Wees zelfverzekerd. Want uiteindelijk is het allemaal maar een spel. Zeker, een spel vol uitdagingen die voor ons zelf werkt.
Maar wiens enige regel en enige doel is om jezelf te ervaren, om de oneindigheid van je facetten te ontdekken als een eeuwige en onbeperkte Goddelijke Bron.
~ Eloise Al'Cyona

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final