Verstandige beslissingen


 Het is tijd voor een ingrijpende verandering. Je hogere zelf is bereid dat je de lagen van wie je ooit was aflegt om te worden wie je op dit moment moet zijn. Je hebt zoveel werk verzet om je verleden te helen en los te laten wat je niet dient. Dit heeft je geholpen om te groeien en te evolueren naar een nieuwe versie van jezelf. Dit is een zeer positieve stap en laat zien dat je veel vooruitgang hebt geboekt op je reis. Toch brengt het ook het menselijke dilemma van besluitvorming en verandering in het spel.


Je zult met hart en ziel weten welke veranderingen er in je leven moeten plaatsvinden. Als deze je niet meteen te binnen schieten, plan dan wat tijd in om hierover te mediteren. Het is tijd dat je uiterlijke ervaring zich kan afstemmen op je innerlijke evolutie. Veranderingen kunnen angst met zich meebrengen, maar vertrouw op je intuïtie op het pad dat je moet volgen. Graaf diep en maak contact met jezelf voordat je actie onderneemt – maar als je eenmaal weet wat je moet doen, sta dan het proces toe.

Verandering en groei zijn onvermijdelijk in het leven; deze kaart markeert een belangrijk punt op uw reis. Je bent klaar om naar een hoger niveau van bewustzijn en dienstbaarheid te stijgen. Je hebt het werk gedaan dat je moest doen – en veel mensen kiezen ervoor dat niet te doen. Als een van de weinigen die bezig zijn met het verwerken, helen, herschrijven van hun verhaal en het afstemmen op een andere manier, kun jij uit je oude paradigma stappen en in het nieuwe stappen.

Wonden uit je verleden zijn genezen, en je hebt de wijsheid en kennis behouden die ze je hebben geschonken. Het is aan jou om verder te gaan op de reis terwijl je de beslissingen neemt en de actie onderneemt die nodig is om jouw evolutie, groei en ontwikkeling mogelijk te maken.
Deze kaart vraagt ​​je om de hogere kennis van je ziel te combineren met de menselijke informatie die je hebt om beslissingen te nemen die jou dienen. Het is deze combinatie die je zal helpen om op het goede spoor te blijven en met zoveel mogelijk gratie en gemak vooruit te gaan naar het volgende hoofdstuk.

De afbeelding op deze kaart is van een uil; we worden eraan herinnerd de dingen zorgvuldig te bekijken en zoveel mogelijk te observeren. De uil heeft een ongelooflijk zicht en kan in het donker zien. Je wordt uitgenodigd om tijd te besteden aan het zorgvuldig onderzoeken van situaties en door de duisternis naar het licht te kijken. Uilen worden geassocieerd met de maan en daarom met intuïtie en cycli van vernieuwing.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final