3 Kaartlegging


REEKS 1: PAPEGAAI - MOOSE
In deze reeks gaat het er om dat je heel goed bewust wordt van je woorden die je uitspreekt. Zowel naar jezelf toe als naar anderen. Woorden zijn heel krachtig en kunnen heel zalvend zijn maar ook heel kwetsend. Hoe meer je bewust wordt van je woorden die je uitspreekt, hoe meer je beseft welke kracht deze woorden hebben.
Het is heel belangrijk dat je uit integriteit kunt spreken, ook al is dit de moeilijkste manier om te communiceren. Wanneer je je waarheid spreekt doe dit dan altijd op een manier waar jij je goed bij voelt, op een manier waarop je het minste schade toebrengt. Zowel aan jezelf als aan een ander.

REEKS 2: MIER - LYNX
Deze reeks gaat over het feit dat je binnenkort zal gaan samenwerken met iemand of met een aantal mensen. Soms kunnen we het werk niet alleen aan en moeten we hulp aanvaarden van anderen om het werk gedaan te krijgen. Dit heeft niet alleen met het werk te maken maar kan ook slagen op je privé leven. Hoedanook de samenwerking zal een grote stap in de goede richting. Welke richting dit zal zijn, blijft op dit moment een beetje verborgen. Als het ware is jouw richting een waar mysterie maar weet dat je de juiste stappen zet om het mysterie te kunnen ontrafelen.

REEKS 3: KIKKER - BEAR
Deze reeks geeft je de raad om je leven op te ruimen en alle rommel eruit te halen. Zowel op fysiek vlak als op psychisch vlak. Door de rommel op te ruimen, wordt het helder in je hoofd. Door de helderheid voor jezelf te creëren, krijg je ook meer overzicht. Het is nu belangrijk voor je om de dingen die je niet meer gebruikt, waar je geen gebruikt meer van maakt, die je niet meer dienen gewoon verwijderd in je leven. Door dit te doen, zorg je voor jezelf, zorg je ervoor dat je leven lichter wordt. Door terug voor jezelf te zorgen zal je ook voor een ander kunnen zorgen. Maar op dit moment is het tijd om eerst en vooral voor jezelf te zorgen en dan pas voor een ander.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final