DE SPIRITUELE MISSIE VAN HONDEN

 DE SPIRITUELE MISSIE VAN HONDEN

Ze zijn onder ons; Engelen met 4 poten fysieke lichamen die een speciale missie hebben naar de mensheid. Het zijn emotionele therapeuten; ze zullen niet aarzelen om je in je gezicht te slaan als je je verdrietig of niet goed voelt.
Je missie kan individueel of collectief zijn; velen van hen doen heel privé werk of kunnen een hele groep mensen en families beïnvloeden; dit laatste komt steeds vaker voor in families die ervoor kiezen een "blik huisdier" te hebben en een vriend werden insepa rommel loyaal en beschermend.
Maar achter die "getrouwe vriendschap" zitten geheimen.
Onze vier poten engelen zijn energiebeschermers; ze zullen energie absorberen uit hun onevenwichtigheden en trillingen; ze zullen dan gezuiverd worden met behulp van water, planten en andere elementen die hen helpen; indien nodig zullen ze zichzelf opofferen.
Word- sta voor jezelf wanneer er hele sterke energieën zijn die jou kunnen beïnvloeden.
Een goede manier om ze te helpen de energie die ze hebben opgenomen te zuiveren is om ze veel fysieke genegenheid te geven; strelen maakt ze gelukkig; gelukkig breidt hun aurisch veld uit en die hoge stemming zal die energie snel in onbalans schudden alsof het een gr w alk energie afstotend.
Elke keer als je een hond met liefde aait, help je enorm.
De hond is het enige op de planeet dat zelfs als je hem verlaat, hij je hele leven op je zal wachten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final