Jij mooie lieve en krachtige ziel

 Jij mooie lieve en krachtige ziel hoe vaak zeg jij tegen jezelf ik mag er zijn?

Hoe vaak heb jij jezelf naar beneden gehaald en jezelf achter gezet voor een ander, hoe vaak maakte jij je onnodig klein? Jij mag er zijn lief mooi mens net als iedereen ben jij het waard om geliefd te zijn en om te worden gehoord en gezien.
Maar door jouw verleden ben je anders gaan geloven of ben je al kind veel te kort gekomen misschien. Mensen hebben je belazerd en gebruikt ze hebben woorden gezegd die je vreselijk veel pijn deden, lieve schat dit behoord nu allemaal tot jouw verleden.
En die woorden waren hun emoties die hadden niks persoonlijks met jouw te maken. Wanneer mensen gekwetst of wanhopig zijn doen ze vaak andere mensen pijn, en proberen ze met hun emoties een ander te raken. Laat het los en laat het gaan want het tij mag nu gaan leren, ze kwamen jouw geen pijn doen maar ze kwamen je wat leren.
En ook al heb je het van huis uit niet meegekregen of heb je veel gemist in je kinderen jaren. Probeer je ouders te vergeven hoe moeilijk het soms ook is, probeer geen wrok te bewaren. Want vaak hadden onze ouders het ook zwaar en werd er niet gepraat over emoties of hun innerlijke strijd. Ze hebben dit op jouw geprojecteerd omdat ze vaak niet beter wisten of kregen dit van huis uit ook niet mee, dus het word tijd dat je je van al die negatieve gedachtes en gevoelens bevrijd.
Want deze staan jouw geluk in de weg het zorgt ervoor dat jouw levensenergie niet goed stroomt, je ontneemt jezelf zoveel vreugde en plezier. En het leven hoeft geen strijd te blijven we zijn tenslotte ook voor de liefde hier. Dus heb jezelf lief mooie ziel en geef jezelf wat je gemist heb in je leven, want ik zie dat mooie licht in jouw en de liefde die jij heb te geven.
Het zit verstopt onder al die lagen van boosheid, angst, pijn en verdriet en jij mag dit nu zelf gaan voelen en zien ja jij mag anders naar jezelf gaan kijken. En kijk niet naar wat anderen hebben stop met jezelf te vergelijken.
Jij kan alles hebben en creƫren mooi mens maar het is wat jij denkt en tegen jezelf zegt. Het is aan jou dus leer jezelf anders te denken en dus blijf niet hangen in wat was, anders blijft je leven een gevecht. Leef in het moment en hoe moeilijk het ook is probeer mensen te vergeven. Want jij... verdiend het ook, een mooi gelukkig en liefdevol leven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final