JIJ


Met de boodschap dat ook JIJ er toe doet! Ook al denk je misschien van wat breng ik bij, of ik kan niets. Ook jij bent belangrijk en doet er toe. Laat al die zelfsaboterende gedachten los.
Die helpen je niet, die weerhouden je enkel van je ware pad.
De enigste angst die er is, is de angst die je zelf creƫert.
Stap ook eens uit de drukte en het 'moeten' en maak terug connectie met wie jij nu echt bent. Dat mooie en zuivere licht, die pure ziel dat je bent. Maak connectie hiermee, want daar is geen angst. En neem dat deel dan terug mee naar het hier & nu. Zodat je die angst kunt loslaten, kunt transformeren.
En weer verder kunt gaan op je pad.
De bijhorende kaartjes:
Je bent misschien vergeten wie jij nu echt bent. Herontdek wie jij nu echt bent, maak terug opnieuw connectie met jezelf, met je ware ziel. Want op deze manier zal de energie die je op dit moment voelt ontbreken, terugvloeien naar je. Waardoor je kan gaan uitbreken met wie jij nu bent. Waardoor jij
je plaats weer terug kunt gaan opeisen. Herboren en sterk. Verander je focus van het oude, want dat oude
zelf en al die angsten zijn weggevallen. En daardoor kan jij naar een nieuwe start gaan, een nieuwe wereld die zich opent. laat je op deze reis je niet weerhouden door die angsten. Spreid je vleugels en vlieg. Laat ook die zelfhatende gedachten over jezelf los. Hou van jezelf, hou van wie jij nu bent geworden en wie jij bent.
Bekijk jezelf vanuit liefde. En zie jezelf graag, want hierin zit de grootste kracht van alles.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final