Engelen Getallen Boodschap


76
Bij wie sta je in het krijt? Of is dit het automatische gevoel dat je krijgt wanneer iemand iets aardigs voor je terug doet en je iets vanuit een open hart geeft. Ben je bereid om voorbij het automatische ongemakkelijke gevoel te gaan welke ontstaat als iemand jouw iets geeft vanuit een open hart. Als geven je gemakkelijk af gaat, wees gewaar waar je teleurstellingen niet opstapelt omdat je meer ontvangt dan je terugkrijgt. Wanneer geven en ontvangen onvoldoende in balans is dan kun je wrok gaan voelen in relaties die uiteindelijk de blokkade is waardoor je nog minder ontvangt. Hoe ontvankelijk ben je? Open je ontvangstcapaciteit door te spelen met het Universum. Universum: welke gifts staan klaar voor mij? Wat kan en mag ik meer ontvangen in mijn leven?
97
De schaduw van de zachtaardige mens is het bloedend hart, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor het leed, de problemen en zorgen van deze wereld. Zit er een diep verdriet in je verborgen, waar je de vinger tot nu toe niet op kan leggen? Ben je snel serieus, bezorgd en ga je direct 'AAN' als je bemerkt dat een ander mens of dier emotioneel, fysiek leed of pijn heeft? Empower jezelf door bewust te worden waar de verantwoording die je voelt voor de levenslessen van een ander ophoudt. Door altijd aan te staan en aan te gaan raak je energie en jezelf kwijt in de ander wat ten koste gaat van je eigen plezier en levenslust. Waar bloed je hart van op dit moment, waar maak je je zorgen over? Laat de verantwoording los, zodat je weer toegang krijgt tot jezelf.
314
Wat irriteert je, frustreert je en laat je energie weglekken? Waar sluit je je ogen voor omdat je diep van binnen bang bent voor confrontatie? Je innerlijk kind heeft op dit moment de leiding over deze situatie in je leven en je mag je ogen openen voor de realiteit waar je je mogelijk machteloos, hulpeloos over voelt. Weet dat je de innerlijke kracht hebt om boven elke situatie uit te stijgen en je hogere zelf naar voren te laten stappen. Welke versie van jezelf kun je activeren die deze situatie meester met compassie, empathie en intuïtief leiderschap? Wacht in deze niet tot dat de situatie vanzelf oplost, maar neem actie vanuit een open hart en visualiseer de uitkomst die jij hier wenst.
325
Financiële onafhankelijkheid is een staat van zijn, waarbij je volledig bewust bent van de creatie mogelijkheden die je al bezit. Het is erkennen van je Godsbewustzijn kwaliteiten die creatie van alles mogelijk maakt. Je bent al financieel vrij want je kan elke dag nieuwe keuzes die tot de creatie van geld, mogelijkheden en ervaren van overvloed leiden. Alleen jij kan voor jezelf beslissen wat overvloed en financiële vrijheid is. Wil je meer geld? Wat kun je creeren, ontvangen en uitnodigen in je leven? Wil je meer financiële armslag met een energetische boekhouding kun je geld een doel geven om naar je toe te komen. Wees concreet, vraag en ontvang van het Universum die je altijd meer wilt geven, dan je nu bereidt bent om te ontvangen.
620
Er zit altijd een polaire kracht in je negatieve overtuiging. Zie ook dat de battle die je levert altijd tussen ja/nee en het kan wel en niet is. Het onmogelijke is dan ook mogelijk, wanneer het een ingeving van je Ziel is. Wanneer je een verlangen, inspiratie of ingeving krijgt van je Ziel dan is het automatisch ook mogelijk om dit tot creatie te brengen. Je ego en mind zal altijd een poging wagen om je af te leiden en saboteurs in je hoofd aan te zetten. De vraag is wie jij het woord geeft en de regie over je leven laat bepalen?! Is het de stem van de Saboteur of van je Ziel? Je Ziel wil altijd dat je slaagt, dat je vreugde en succes ervaart in het dagelijks werk wat jij op aarde beoefent en beleeft. Doorzie het spel van de polariteit en krijg toegang tot de creatie van je verlangens.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final