Eenzaamheid

 DE EENZAAMHEID DIE VEEL LICHTWERKERS VOELEN...

is een andere eenzaamheid. ik zeg dit uit eigen ervaring, velen van ons in onze familie omgevingen, we voelen ons niet begrepen, soms als we iets proberen uit te leggen aan iemand begrijpt de persoon niet wat we zijn willen we praten, dus we geven ons af, een beeld van saaie mensen, mensen die niet kunnen praten.

Dus in zoveel van ons lichtwerkers, isoleren we onszelf uiteindelijk, in onze wereld zal ik het zo stellen, we huilen verborgen en soms voelen we ons verlaten aan ons eigen geluk, soms denken we dat we vergeten zijn door onze galactische familie, maar we weten dat dit niet het geval is.

Het is waar, maar vanuit dit gevoel van uitgesloten te voelen, willen velen van ons deze wereld verlaten.

Maar we hebben hier veel te doen, we moeten deze cyclus van herhaling in ons leven doorbreken, nieuwe paden in ons leven openen, ons goddelijke zelf bereiken, we moeten altijd onthouden dat we zijn waar we zouden moeten zijn.

De schepper laat ons nooit in de steek, net als velen willen dat we geloven en soms komt dit gevoel van verlating van onszelf, we hebben veel hulp in het spirituele vlak, we hebben veel vrienden daar op de schepen, die ons veel liefde sturen, in deze moeilijke tijden van ons leven, ze helpen in de manier waarop ze kunnen helpen zonder onze vrije wil te schenden, kortom, we kunnen nooit vergeten dat wij degenen zijn die onze wonden gaan helen.

Niemand komt ons redden van eenzaamheid, wij zijn degenen die het zullen doen zoals, simpel met de liefde die leeft in ieder van ons, onszelf vergeven en iedereen vergeven die ons pijn heeft gedaan, en altijd vragen om de aanwezigheid van onze galactische familie en ons hogere zelf in ons hart, laten we weer opstaan en onze weg gaan en je zien.

We willen deze karmische cyclus in ons leven doorbreken, met veel liefde in ons hart.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final